Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczony_materialistki

Kupiłem jej pierścionek zaręczynowy ,a ona...

Polecane posty

Ona powiedziała ze nie chce złotego "bo jest zółty jak ..." ona chce z białego złota . I jak dałem jej taki jak mi sie podobał to ona ze chce inny i jej sie nie podoba. Teraz odkrylem ze jest cholerna materialistka !!!!! ;/ bardzo podobny : https://www.google.pl/search?q=pier%C5%9Bcionki+zar%C4%99czynowe&rlz=1C1VSNC_enPL611PL613&espv=2&biw=1280&bih=699&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=p-l9VKq_JcSS7Aboh4CIDg&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=0RTl0qAsWGbNjM%253A%3B7HP5cwdjAGQTBM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.abjubiler.pl%252Fzdjecia%252Fp244_249921476.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.abjubiler.pl%252Finformacje%252F1782893575%3B800%3B800 co mam zrobic ?

Gość gość
To zes pojechal z ta blaszka, wcale jej sie nie dziwie ten pierscionek jest okropny i juz nawet nie chodzi o cene, bo nie jestem zwolenniczka drogich ,wypasionych pierscionkow, ale jest on po prostu brzydki , blee:(

bardz podobny ,ale bez blaszek on jest !!!

Gość gość
większość kobiet nie lubi żółtego złota, białe to co innego :o też bym takiego nie chciała

Gość gość
usiądź z nią do netu i oglądaj z nią i niech mowi jaki typ jej się podoba i może być tak że trafi na swój idealny i zacznie piszczeć że ten że ten i masz z głowy i będzie bardzo zadowolona jak taki przytargasz

Gość gość
Ja byłabym szczęśliwa, gdyby mój ukochany mi się oświadczył najzwyklejszym pierscionkiem, nawet z bazaru...

Gość gość
Rzuć ją, będziesz miał ciągle sfochowaną babę w domu, to koszmar nie życie, zawsze będzie niezadowolona.

Gość gość
nie mówię o zaręczynowym ale jakbym dostała rubiny albo inne kolory kamienia prócz szafira i zielonego to byłabym zła że nie zapytał! bo nie trawię czerwonych kamieni i jego w tym głowa wybadać co ja lubię a materialistką nie jestem:-)

Gość gość
Skoro ma chodzić w tym pierścionku to chyba powinien się jej podobać. Myślałeś że kupisz byle badziewie i będzie skakać z radości.

Gość gość
nie chodzi o to . najpierw powiedziala ze jaki kupie bedzie super, na poczatku jej sie podobal a potem zaczynała wymyslac....ze jej kolezanka ma taki a to taki ten taki ten sraki .......nosz cholera ;/ mi sie on podoba

Ja bym się cieszyła z byle jakiego pierścionka, złoty jest bardzo ładny, nie rozumiem Twojej kobiety zamiast szczęśliwa być że jej się oświadczasz to jeszcze ma jakieś wymagania... zastanowiłabym się nad tą kobietą ;/

Gość gość
Powinieneś spytać nie jej a koleżanek, jeśli one zaakceptują to i Twoja kobieta to zrobi, dla kobiet bardzo ważna jest akceptacja otoczenia.

Gość gość
Fuj. Serio jest brzydki (chociaż mój facet mi zagląda przez ramię i twierdzi, że mu się podoba -.- ale zdziwił się, ze to cyrkonia :P). Myślę, że lepiej było porozmawiać z nią - ja też klasycznego złota nie lubię, do tego pierścionek sam w sobie nie jest urodziwy (ale ja na pierścionek nie mam co liczyć :P :P)

Gość gość
Do złota się dojrzewa. A pierscionek nosi się głownie w narzeczeństwie, a później tylko na specjalne okazje. Bo palce puchną, bo praca, bo zaciąga sweter itd. Więc twoja dziewczyna jest dziwna. Jak zobaczysz ją w sukni ślubnej też powiedz że brzydka :-P

Gość gość
Dla mnie to jest dziwne. Jak by mi chłopak kupił pierścionek i się oświadczył to bym była szczęśliwa niezależnie od tego jak by wyglądał ten pierścionek. Jesteśmy razem 6 lat żeby nie było.

Gość gość
Kobieta która kocha faceta jeśli ten jej się oświadcza, zgadza się i nie wybrzydza jeśli pierścionek jej się nie podoba. Powinna się cieszyć z każdego, także zastanów się czy warto z kimś takim planować przyszłość. Moja znajoma to dopiero materialistka, pokazała chlopakowi pierścionek za 4500 zł i mu powiedziała że jak jej kupi to za niego wyjdzie, a ten pustak jej go pewnie kupi bo zapatrzony w nią jak w obrazek, a ona jest wyjątkową materialistką. Ja się cieszyłam z pierścionka który dostałam mimo iż nie był w moim guście, ale teraz mi się podoba :) Liczy się gest a nie za ile jest i z czym jest.

hehe nie ,nie jak moje zeby. :D zastanawiam sie moze ona leci na moja kase ? jest z ubogiej rodziny, szecioro rodzenstwa, a moja rodzina jest jakby to powiedziec " na poziomie " bardzo dobrym. nie no nie wiem,zalamuje sie , mialem kupic inny,ale ten mi sie bardzo podobal :)

ja mam najprostszy z żółtego złota i nie prawda, że nosi się zaręczynowe do ślubu. ja jestem po ślubie 7 lat i noszę na palcach non-stop tylko i wyłącznie obrączkę i pierścionek zaręczynowy

Gość gość
A ja bronię narzeczonej - powiedziała, że nie chce żółtego złota. Ba, ty zapamiętałeś i przyjąłeś do wiadomości, ze żółtych nie lubi a i tak kupiłeś taki, jaki sie tobie podobał. Tylko po co?

Gość gość
ja suknie ślubne oglądam z facetem i ma taki sam gust jak ja,ale wolę wypytać :-) sa panny młode co skoszą włosy na dzbanek na dzień ślubu i założą dziwną kieckę i co młody ma być zachwycony?

Gość gość
to jej powiedz że tobie się taki podobał a jeśli ona go nie chce to trudno, niech dojrzeje do decyzji by go przyjąć, albo też i nie. Zobaczysz co ci powie, pewnie myslała że jej kupisz z brylantem i że koleżanki padną z zazdrości, żeby miała się czym cieszyć a tak to teraz nie pokaże do gościa i koleżanki która sobie wybrała pierścionek - masakra z takimi laskami, pewnie nie pracuje i jest rozpuszczoną lalą która to co chce to musi mieć bo inaczej płacz i lament, też znam taką pustą laskę

Gość gość
Jeśli nie chce takiego pierścionka to powiedz, że może kiedyś dostanie inny i niech sobie tak czeka z 2 lata. Młody jesteś. Ile jesteście razem?

Gość gość
Babom w d****h się poprzewracało. Pisze to jako kobieta. Olej ją. Nie chce pierscionka to nie. Znajdzie się inna, która będzie chciała.

Gość gość
jak jest z ubogiej rodziny i tak wybrzydza to wiadomo, że leci tylko na twoją kasę... zakochana i skromna dziewczyna byłaby zadowolona z samego faktu, że jej się oświadczyłeś

Gość gość
przecież chodzi o to żeby uszczęśliwiać,uważam że pierścionek powinien być dopasowany do gustu a te sa różne ,natomiast ważne jest sprawdzić czy to materialistka ale na 90 % tak bo wszystkie prawie to materialistki hehe

Gość gość
ja gardzę materialistami ale pierścionek chcę wizualnie taki jak lubię bo chcę go nosić ciągle :-) i może być bardzo niedrogi