Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczony_materialistki

Kupiłem jej pierścionek zaręczynowy ,a ona...

Polecane posty

skoro na poziomie, to gdzie brajlant? :D mój biedak, a brajlanta kupił, choć nawet nie oczekiwałam.

Gość gość
ja pierrdolę, kobiety to materialistyczne k*******. tylko na brylantach im zależy, żeby pochwalić się przed koleżankami. jednak lepiej bawić się z klubowymi pannami za drinki 🖐️

Gość gość
Ja byłam wybierać pierścionek razem z chłopakiem (teraz już mężem). Ja wybrałam sobie pierścionek za 100 zł, podobał mi się, a poza tym nie chciałam go naciągać. On stwierdził, że za tani i zaproponował pierścionek za 300 zł. I na nim stanęło. Wiem, że niektórzy kupują pierścionki zaręczynowe i za 1000 zł, ale szczerze to mi pierścionek na pokaz potrzebny nie byl. Nie lubię nosić pierścionków, zakładam je od wielkiego dzwonu. Nawet obrączki nie noszę. Dla mnie juz ten pierścionek za 300 zł był stanowczo za drogi. I tez jest z żółtego złota. Ma jakiś fioletowy kamień, a dookoła cyrkonie. Mi się podoba. Zresztą to tylko symbol.

Czytałem wszystko. Ona sama mowila ze lubi zloto tak wspomniala,ale nie mowila ze zołtego nie lubi. Ktos pytał po co taki jej kupilem. Juz mowie : nie mowila jakie zloto lubi tylko ZE LUBI ZLOTO ale nie powiedziala jakie. Powiedziała ze nie lubi "byczych " pierscionkow, tylko drobne,wiec ok. I tyle wiedziałem. mam 26 lat,ona 24 . jestesmy od 4 lat razem,teraz zaczyna "pokazywac" swoje prawdziwe "ja" i jaka czasem wybredna . k***a kocham ja no.. dlaczego nie brylanciki ? nie no nie wiem,nie umiem odpowiedziec,poprostu mi sie spodobal i tyle, nawet ogladalem inne i stałem zaparte murem za nim. myslałem ze jej sie spodoba :) ale............

Gość gość
ale założyła ten pierscionek?

tak se mysle :D i czytam te wypowiedzi i wpadlem na pomysl :D tak jak" ktos " juz mi doradzil. hehe podczas slubu powiem jej ze nie ladnie jej w bieli i chciałem beż :D bo jej nie bedzie pasowal do wlosow bo ona tez blondynka i z ciemnego blondu robi prawie ze "biały" hehe :D widze jej mine juz :D :D :D sorki za bledy jak cos :D

tak,tak załozyla :D ale po "naradach " u kolezanek go skrytykowała.

Gość gość
ma prawie biała włosy? patologia:o

tak,prawie białe bo maluje na taki. mi sie nie podobaja :/ wolałbym zeby wrocila do naturalnego...:)

Gość gość
Czyli na święta też sobie wszyscy dajecie brzydkie rzeczy, nie w guście obdarowywanego i zacieszacie, że ktoś chodzi w czym co mu się zupełnie nie podoba? Ale oczekujecie wielkiej radości bo daliście? Sory, robiąc prezent myśli się o tej osobie, a nie czy NAM się podoba.

to mialem wybrac jakis brzydki, ktory mi nie podpadl do gustu ? zawsze trafiałem ,ale teraz widocznie nie.

Gość gość
Wydaje mi się, że jest spory procent kobiet, którym nie przypadł pierścionek zaręczynowy do gustu, ale o tym nie mówią.

Gość gość
Ale wy jesteście głupie. Byleby był brylant i juz macie mokro w majtkach.

Gość gość
Bo w dzisiejszych czasach dużo panienek wymusza zaręczyny, ciągle gada o tym, a nawet pokazuje pierścionki w necie. Kiedyś wszystkie kobiety dostawały takie same piersionki, tylko kolorem oczka się różniły, a czasami byl po mamie czy babci, nie koniecznie pięknę i każdy żył. Bo liczy się symbol. Obrączki wybiera się razem, a nie pierścionek.

Gość gość
Wiesz, jak większość par współżyje przed ślubem to co się dziwisz, ze laski same mówią o ślubie? Jak będzie "trzymała wianuszek" to będa teksty, ze dziwna, że manipuluje itp. jak chce postępować zgodnie z sercem, ale chciałaby wziąć ślub to się okazuje, że facet ma wyj****e i może za 10lat się oświadczy. No to muszą same o tym mówić, bo gdyby czekać aż facetowi przyjdzie do głowy, ze nie dla każdej konkubinat jest idealny to trwałoby dekady.

Gość gość
hehe dobre te wszystkie dziumdzie co byłyby zadowolone coby facet im nie przyniósł nawet z takiego bazaru.... pewnie go po stopach codziennie całujecie że jeszcze was nie rzucił? a pierścionek ma się JEJ podobać bo to ona go będzie nosić nie autor. ubrania też ma kupować takie jakie pańciowi się podobają? nie umiesz się oświadczyć to znaczy że nie dorosłeś domałżeństwa i tyle w temacie.

Gość gość
Wiesz co mają wspólnego włosy i ten pierścionek? Jedno i drugie ona musi nosić, więc tylko jej zdanie się w tej sprawie liczy. Ja się wcale nie dziwię, że jest wybredna skoro ma to nosić całe zycie. Tak się kończą niespodzianki.

Gość gość
A autor niech pogada z dziewczyną, dla mnie pierścionek jest brzydki i naprawdę intencje intencjami, ale chyba można go wymienić po prostu ;)

Gość gość
Daaaajcie spokój...chłopak ma racje, ta dziewczyna ma coś z głową..ja też dostałam pierścionek zaręczynowy, który mi się w ogóle nie podoba...jest złoty (a też chciałam z białego złota) ma jakieś dziwne wypustki i ma 15 mały cyrkoni wzdłuż...ale nigdy nie powiedziałam tego mojemu obecnemu mężowi cieszyłam się z tego, że się oświadczył i już przyzwyczaiłam się do tego pierścionka :)

Gość gość
bezinteresowna miłość to piękna rzecz, zwłaszcza w wydaniu kafeteryjnych idiotek bez własnych poglądów i gustu, wszystko co powie i da facet jest najwspanialsze. a potem płacz, bo woli zdecydowaną i niezależną kochankę ;)

gadałem z nią , w********m sie zabrałem i powiedziałe ze wymienie. jutro jade po drugi,narazie patrze w necie , myslicie ze taki bd jej sie podobał ? http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,12847

Gość gość
A ja mam swoje zdanie i swój gust. I nie mam zamiaru pół życia nosić czegoś do czego musze się przyzwyczajać. To jak ktoś chce zwierzątko bez konsultacji z nim kupujecie mu kameleona zamiast świnki morskiej? No wątpię.

Gość gość
gorszego bezguścia wybrać nie mogłeś? ten jeszcze gorszy najlepiej na bazarze jej kup

Gość gość
JEJ zapytaj, a nie nas. gość dziś - z takiego z gumy do żucia też byś się cieszyła?

Gość gość
Kiepski podszyw.

Gość gość
też beznadziejny. nie masz w ogóle gustu autorze.

Gość gość
Ładny, ale 4000 chyba Cię pogięło..poza tym nie szukaj tu porad, bo sam widzisz, że ich tu nie znajdziesz

Przyszła przeprosiła i kazała zebysmy ogladali i sobie wybrała. akurat byl taki jak sobie wybrała. pokazac wam ? :) mi nie zbyt sie podoba ,ale niech ma ....:D