Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilk90210

Bitwa o Księżyc Wilk kontra Predator

Polecane posty

Gość wilk90210

A w ogóle to Księżyc jest pusty w środku. Być może jest bazą wypadową kosmitów na Ziemię, którzy przylatują i zapładniają Ziemianki aby wprowadzić na Ziemię nową rasę, mieszankę szaraka z homo sapiens sapiens, która będzie im służyć.

Gość gość
hahahaha :) kocham Was :D:D 👄

Gość wilk90210
W

Gość wilk90210
W

Gość Gromowładna
Też mi się podoba ;)

Gość wilk90210
Gromowładna kto Ci się podoba, ci obcy czy wilk90210 wraz z Ziemianami? Zadeklaruj się czy będziesz po stronie wilka90210 i Ziemian czy po stornie obcych. Wybór należy do Ciebie. Los Ziemi jest w naszych i Waszych rękach. Bo obcy chcą przejąć kontol nad Ziemią, a my bronimy Ziemi. Wybór należy do Ciebie - Ziemianie albo szaracy.

Gość gość
moj drogi Wilk juz jest wsrod nas, juz przeniknal w szeregi na razie zakamuflowal sie w bieszczadzkich lasach ale to ostatnie chwile gdy sprowadzi Matke bedziemy bez szans opor jest beznadziejny pora pogodzic sie z losem

Gość wilk90210
Gromowładna kto Ci się podoba, ci obcy czy wilk90210 wraz z Ziemianami? Zadeklaruj się czy będziesz po stronie wilka90210 i Ziemian czy po stornie obcych. Wybór należy do Ciebie. Los Ziemi jest w naszych i Waszych rękach. Bo obcy chcą przejąć kontrol nad Ziemią, a my bronimy Ziemi. Wybór należy do Ciebie - Ziemianie albo szaracy.

Gość wilk90210
gościu Ty wiesz kim ja jestem? Jam jest kapitan Steven Hiller, już w 1996 roku zniszczyliśmy obcych razem z ich statkiem matką na czele, także mamy duże doświadczenie. A to wszystko działo się w Dzień Niepodległości więc co, my nie damy rady? My?

Gość wilk90210
A Księżyc jest dla Ziemi niezbędny, bo jego brak może wywołać takie pływy, że aż Rotterdam, Hamburg, Gdańsk i wiele innych miast spłynie słoną wodą wzburzonych mórz, więc gra jest warta świeczki. Zwyciężymy!

Gość gość
takie jest twarde prawo bieszczadzkiej, miedzygalaktycznej dzungli albo jesz, albo sam jestes zjedzony nie ma znikad pomocy tylko krolik moglby nas uratowac ale skad wziac lucerne o tej porze roku? bo, ze bimber sie znajdzie, to wierze

Gość gość
eeeeeeeee BRAK ksiezyca wywola plywy????!!!!!! panie kapitanie, pora do ksiazek

Gość wilk90210
gościu z 21:50 Ty nie szukaj bimbru a Uranu, przewiezionego z rejonów Czarnobylskiego rezerwatu, gdyż zwykły bimber nic tu nie pomoże. Szykuj zapasy konserw i etanolu skażonego radem i promieniotwórczym jodem-131, aby nimi pokonać naszych kosmicznych wrogów.

Gość gość
jak widac bronia mnie , niedouczeni imbecyle znikad nadziei pora oddac sie pokucie i modlitwie jod nic nie pomoze moj chlopcze Wilcze plemie hektolitrami pija plyn lugola jestesmy skazani na zaglade

Gość wilk90210
gość 22:00 nie bujsja, armia radziecka wraz z bratnimi narodami nadzejdzie z pomocą, utworzą sarkofag nowy większy od świątyń gizyjskich i będziemy żyli długo i szczęśliwie.

do wszystkich To podszyw sprawdzajcie historie nicka ja mam 1946 a nie 90210 To jeden z chamow na ERO którzy za 3 miesiace stocza walke z Wilkiem i Goralami. A tym kosmosem to juz skompromitowales sie i kazdy na ERO wie ze nigdy nie byles z prawdziwa kobieta Wilk i Gorale http://www.imperiumtapet.com/media/wallpaper/ 53368/image/7378bf63ddaa9d667ccd_720x540_cropromiar-niestand ardowy.jpg

Gość gość
nieodrodny synu kur dzikich to ty jestes nedznym podszywem prawdziwego zagrozenia wprowadzasz balagan w plany obronne jesli Ziemia padnie to rownierz przez ciebie podly zdrajco

Gość Archimedes1946
ełreka!

Gość wilk90210
Gość 22:07 dobrze prawi. Nie wierzysz to poczytaj sobie Nostradamusa. Albowiem rok 2014 to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i Ziemi zwiastują jakoweś klęski nadzwyczajne wydarzenia.

Gość gość
tak sprawdzajcie historię pomarańczowych nicków powiadam wam :D

Gość gość
Przed sześćsetnym w Scytii bunt bojarów, Na rękę wielkiemu Rusinowi i jej trzeciemu, Przez 90 będą rżnąć tubylców pomimo protestów, Dzięki obcej broni na jeden przed batalią doznają ciężkiej porażki. Na prośbę Galicjan Polacy wejdą za zgodą, Nad Dnieprem na przedpolach Kijowa straszliwa klęska, Uciekającemu niedżwiedziowi zostaną wybite kły i przycięte pazury, Atlantydzi grożą,Smok i Wyspy się cieszą. Za przyczyną Polaków Scytia przyjęta - Słaba unia i słaby sojusz się zgodziły, W kryzysie biedna Scytia podnóżkiem- Dla polskiego generała i Dyktatora. W wyniku kryzysu i niezadowolenia, Dawniej chwalony, a zapomniany generał- Wśród aplauzu zmęczonego narodu obejmie władzę, Póżniej Polacy i Kościół będą go przeklinać za:korupcję, podatki i islam. Przy końcu drugiej w stajni kościoła wielkie kłótnie, Przy okrągłym nie dochodzi do porozumienia, Trzy kierunki, trzy nurty-Pauliści najważniejsi, O klasztor Maryi bezwstydna i gorsząca awantura, Generał prowokator na usługach Machdiego, Po wizycie i ukrytym przekupstwie w jego zaufaniu!

Witam wszystkich Polaków co kochają Polskę i Miłość a seks traktują jako język Miłości który służy do jej wyrażania i wzmacniania więzi erotycznej najważniejszego z 3 filarów miłości A wy tchorzliwe chamy wypierdalac z mojego tematu!!! obiecalem ze wyrzuce was z ERO bo stanowicie tylko 20% ale jestescie agresywni i zaqstraszacie 80% fajnych ludzi. Widzialem juz wiele tematow ktore byly zniszczone przez chamow z ERO ale ten zostanie a kazdy kto ma ochote zniszczc ten temat moze spotkac sie ze mna na polanie. Najpier udusze wlasnorecznie a pozniej posadze gola dupa w mrowisku, Musicie wiedziec ze mrowki wcdhodzace do golej dupy sa bardzo niemile. dDlatego odszczsekacie wszystkie pomowienia wobec Wilka i przeprosicie Goralke chociaz dzis poszla sie gdzies szlajac. Znajdujemy się w takim miejscu które do Mnie należy a Ja jestem zwykłym Góralskim Gazdą Wilkiem co Was gości. 1. Moja posiadłość nad jeziorem wiec wybierzcie miejsce gdzie się napijemy co kto lubi. -http://www.homeadore.com/2013/04/22/headwater s-camp-residence-dan-joseph-architects/ Goralski Topor Wilka http://images.knifecenter.com/knifecenter/uni ted/images/UC2765f.jpg Wilk i Gorale http://www.imperiumtapet.com/media/wallpaper/ 53368/image/7378bf63ddaa9d667ccd_720x540_cropromiar-niestand ardowy.jpg

Gość gość
nie cytuj oryginalu tylko daj cos od siebie rozwalasz cale plany obronne swa obecnoscia jak mozna skupic sie na planowaniu odparcia inwazji, skoro sztab musi sie zajac odroznianiem podszywa od glownego wroga?

Gość gość
Moze wilka pokona predator ale pomaranczy nigdy!Smierc kazdej z nich jest narodzinami nowego wojownika!

do gosc 22.40 Nie badz smerf maruda tylko zadeklaruj sie czy jestes po stronie Wilka czy dolaczasz do legionu Chamow ERO.

Jak się bić to o kobiety z Marsa, Księżyc to sobie w düpę wsadź. Może kiedyś tam wylądujesz, jak ktoś ci da dobrego kopa, autorko, czy autorze.

Gość Władimir Władimirowicz Putin
Jeden wielki lol hahaha że niby chcesz anektować temat? Uważają bo atom wycelowany