Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam dzieci ale rozwalają mnie wariatki które wyzywające kobiety

Polecane posty

Gość gość

które zdecydowały się na cesarkę lub karmiły mlekiem z butelki od razu po porodzie, halooooo idiotki mamy XXI wiek i rozwiniętą medycynę!!! Kobiety maja prawo wyboru jak rodzić i jak karmić, nikt nie będzie mnie traktował jak krowę! Uważam że cesarka powinna być zawsze koniecznością i powinna być bezpłatna na życzenie, rodzenie naturalne ze znieczuleniem też! jeśli miałyście łatwy i szybki poród naturalny to się cieszcie i nie wyzywajcie pozostałych kobiet bo inaczej rodziły! nie zamierzam rodzić noworodka o wadze powyżej 4 kg naturalnie, NIGDY!

Gość gość
brawo!! :) ale zaraz sie zacznie ;) 3.. 2.. 1... ide po popcorn :D

Gość cołko prowda
a ja tam się obcymi babami z neta nie przejmuję, robię swoje cc miałam na życzenie i karmiłam piersią tylko miesiąc. W oczy nikt mi kazań czy wulgarnych wiązanek jak na kafe nie puszczał. Te wyzywaczki swoim koleżankom czy szwagierkom też nie pisną słówkiem tylko potulnie uszy kulą i słusznie, bo nie ich sprawa, a że w necie kozaczą? no cóż muszą jakoś urozmaicić i dowartościować swoje nieudane życie :D

Gość gość
Swieta prawda, w oczy zadna nic nie powie, sama sie nigdy nie spotkalam z zadnymi naciskami czy wyzwiskami a mieszanka karmie od urodzenia. Nawet w szpitalu za bardzo nie protestowali bo nie dawalam sie zgnoic. Ale na kafe frustracje wyladowac moga anonimowo. Przynajmniej posmiac sie moge jak obce baby tak bardzo interesuja sie moim biustem :D

Gość gość
Ja rodzilam pierwsze dziecko sn! Ponad r kg nie bylo tragedi rodzilam 4h teraz jestem w ciazy i ide na cc! Nie chce mi sie czekac moze jeszcze przenosic! W 38 tyg pojade na cesarke i bedzie gitarka! Z reszta maz powiedzial, ze nie pozwoli abym sie meczyla :) i zalatwil z doktorkiem. A karmienie piersia tez pokarmie z miesiac byle sie tylko maciczka obkurczyla i pojade na butlach a potem oczywiscie sloiczki. Nie cierpie gotowac