Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak nie brac wszystkiego do siebie ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem niesmialy i moze dlatego jestem taki wrażliwy. Po prostu niektóre słowa bardzo mnie ranią. Gdy mi dziewczyna powie ze nic z tego nie bedzie bo jestem brzydki to ja potrafie miec z tego powodu mysli samobojcze. Niektórym osobom takie słowa spływaja jak po kaczce a mnie takie słowa trafiają tak głeboko ze ja bede to non-stop rozpamietywal. Sa tu podobne osoby ?

Gość gość
musisz być bardzo młody ,bo starszych ludzi już to wali co kto gada

tak, ja jestem taka:( mój były mi zrujnował życie, mówił najgorsze słowa i teraz mam przez niego mnóstwo kompleksów, bo uwierzyłam w jego posrane teksty!!! :/

Gość gość
to nie od wieku zalezy po prostu niektórzy są wrażliwi

Gość gość
Tez tak mam. Ale nie ze od partnera bo go nie mam. Tylko ogólnie. Bytom coś powie ogólnie, w żarcie a ja doszukuje się w tym i odnajduje coś do mnie. Tak mam. Albo grupa os się śmieje i ja nie wiem z czego i myślę że że mnie.

Po prostu nie brac. A dziewczyna jest pustakiem, bo nigdy, nikomu takich rzeczy siè nie mówi. Jestes wyjątkowy, jedyny taki na swiecie, wièc czemu ktos cos takiego moze powiedziec? Do kogo ciè porównac? Komus mozesz siè nie podobac- rzecz gustu- ale to nie znaczy, ze jestes brzydki. Nie jestes w jej typie. Ja tez nie jestem w typie wielu mèzczyzn, co z tego? Dziewczyno, skoro wiesz, ze Twój były był parszywcem, czemu wierzysz parszywcowi? Nielogiczne. Pozwolisz, by nadal miał nad tobą władzè psychiczną? Do końca zycia???

Poprostu nie brac. A dziewczyna jest pustakiem, bo nigdy, nikomu takich rzeczy siè nie mówi. Jestes wyjątkowy, jedyny taki na swiecie, nieporównywalny, wièc czemu ktos cos takiego moze powiedziec?Komus mozesz siè nie podobac- rzecz gustu- ale to nie znaczy, ze jestes brzydki. Nie jestes w jej typie. Ja tez nie jestem w typie wielu mèzczyzn, co z tego? Dziewczyno, skoro wiesz, ze Twój były był parszywcem, czemu wierzysz parszywcowi? Nielogiczne. Pozwolisz, by nadal miał nad tobą władzè psychiczną? Do końca zycia???