Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciążowaM

seks w ciąży

Polecane posty

Gość ciążowaM

witam, przepraszam, jeśli powielam temat, nie znalazłam podobnego. jestem w 8 tyg. nie mam absolutnie najmniejszej ochoty na zbliżenie, na dotykanie, mizianie itp. itd. też tak miałyście? myślę, że podświadomie "obwiniam" męża o ciąże (nie była planowana, troszkę mi pokolidowała, ale generalnie jestem uspokojona i... pogodzona?). zastanawiam się, czy to minie?

Gość gość
Meza obwiniasz a sama nie wiesz skad sie biora dzieci?

Gość gość
Dla mnie drugi trymestr to był czas seksualnego renesansu;) Takiego libido nie miałam w życiu. A jeszcze fantazje takie, że nie będę o tym mówić, nie na tym forum:) Czułam się wręcz sfrustrowana seksualnie, a mężowi najchętniej nakazałabym chodzenie nago po mieszkaniu:) Wstyd się przyznać, ale na internecie oglądałam inne strony niż te z wózkami i ciuszkami i miałam z tego powodu wyrzuty sumienia. Ale seks ogólnie lubiłam zawsze. Boję się, że te czasy już minęły i po porodzie będzie kompletna posucha, że nie zrealizuje nigdy swoich fantazji...

Gość gość
ja w pierwszym trym tez nie mialam ochoty, chociaz nie zaniedbywalam mojego, teraz w trzecim trym. ja chce czesciej niz on bo z racji na brzuch sporo pozycji odpada no i jest strach troszke :) uwazam, ze Ci to minie

Gość gość
Spokojnie, przede wszystkim to wina hormonów. Pierwszy trymestr z reguły jest okresem kiedy sie "nie chce". U mnie najwieksza "chcica" byla wlasnie w 2gim. Teraz jestem w koncowce 3go trymestru i ochota troche mniejsza moze przez zmeczenie i spory brzuszek.