Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposob dopomoc znajomosci?

Polecane posty

Gość gość

Zalozylam przez przypadek temat juz w niewlasciwym forum. Chyba tutaj sa dojrzalsi ludzie, wiec byc moze doczekam sie dojrzalszych odpowiedzi :-) Od pewnego czasu jestem w kontakcie z pewnym mezczyzna, ktorego znam z powodu wspolnego hobby. Mieszkamy daleko od siebie. Nasze rozmowy dotycza wspolnego hobby, a ja chcialabym dowiedziec sie czegos wiecej na jego temat. Jak mam to zrobic? Z tego co wiem, jest samotny, ale zbyt duzo nie wiem. Nie chce byc nachalna i bombardowac faceta pytaniami. Teraz nie mam juz pretekstu do skontaktowania sie. Nastepnym beda dopiero zyczenia swiateczne, ale ludzie w tym czasie sa bardzo zajeci, wiec boje sie, ze nie dostane zbyt duzej dawki uwagi.

Gość gość
Ponownie prosze o rady.

Gość gość
A skąd go znasz?

Gość gość
I jakie to hobby?

Gość gość
Bez tych szczegolow nie mozna czegos poradzic? :-)

Gość gość
Trochę słabo zamknąć się w temacie tylko wspólnego hobby, aczkolwiek dobry początek. Tematów do rozmowy jest chyba trochę więcej prawda ?

Gość gość
Chociażby pogadać właśnie o świętach.

Gość gość
Poznalismy sie ze wzgledu na wspolne hobby, dlatego nasze dotychczasowe rozmowy wlasnie jego dotyczyly. Tym bardziej, ze mieszkamy od siebie bardzo daleko. Z tymi swietami jest racja - zawsze pretekst aby sie odezwac i napisac cos wiecej. Jednak nie wiem, czy jest to dobry czas, poniewaz ludzie sa zajeci i mozna to zinterpretowac jako brak zainteresowania.