Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia z niemiec

I jak tam przegrańczynie? Jadlyście dzisiaj schabowe, piłyście Muszyniankę?

Polecane posty

21:51 Co się dziwić sprzątaczkom, nie? ;) 🖐️ Czarny makaron i przegrzebki to najlepsze połączenie świata. I zdejmij już plakat Z. Zidana ze ściany, bo fantazja cię za bardzo ponosi :D Oh, jakie to dla was wszystko czarno-białe. To, że ktoś chodzi na wystawne kolacje, bywa w pięknych miejscach, nie wygląda jak ostatnia łajza w ciuchach z sieciówki od razu oznacza, że nie gotuje, nie wie co to miłość, poświęcenie, robienie przyjemności bliskim... Jakże to płytkie, acz typowe dla waszej klasy społecznej :) No nic. Ja uciekam, dania zdaje się wybrałam, z wami też poobcowałam - dziękuję za pyszną rozrywkę, ubawiłyście mnie jak zwykle bezkonkurencyjnie :) Adios, pewnie tu jeszcze wrócę - będziecie przynajmniej miały okazję powarczeć na kogoś, kto ma od was w życiu lepiej :) Wszak jakoś się dowartościować trzeba, prawda? :) Miłego wieczoru :) 🖐️

Gość gość
Ty nas tez ubawiłaś, nara :D

Gość gość
Ha ha dobre:) jakoś nie wiem czemu dobrze mi się to łączy z innym tematem gdzie to jedna hh29? Chciała blysnac intelektem i przegrzebki nazwała malzami św Józefa! Nic li tak kie poprawia humoru jak wasze prostactwo

Gość gość
To, że to była prowokacja, wiadome było już po trzecim słowie autorki. Mam dwa wnioski: 1. Większość z was to jednak tępe laski bez grama inteligencji, skoro tego nie wyczaiłyście (tak tak, wiem, wyczaiłyście tylko ją podpuszczałyście :classic_cool:) 2. Pokazałyście prawdziwe oblicze kafeterii: jeśli ktoś ma lepiej i się tym chwali (abstrah/ując już od tego czy to prowo czy nie) zawsze jest to samo; piszecie o tym, jak to wam nie jest wspaniale w wychodku, bez pracy, z 7mką dzieci na karku i mężem na bezrobociu, ale wspaniale. Byleby tylko nie powiedzieć, nie przyznać na głos, że TAK. KTOŚ MA LEPIEJ NIŻ JA I CHCIAŁABYM CHOĆ PRZEZ JEDEN DZIEŃ ŻYĆ JEGO ŻYCIEM. Gardła by wam popękały nim wypowiedziałybyście takie słowa. I nie jestem autorką, bo zaraz oczywiście tak mnie okrzykniecie.

Gość gość
Dlaczego miałabym mieć na ścianie plakat zan zidana? Naprawdę myślisz ze we Francji lubią arabow? Pfff

Gość gość
Ja też tak uważam. Nieważne czy ktoś tu ściemnia czy nie - dla kafeterianek nie do pomyślenia jest to, że ktoś może żyć godniej i standard wyżej niż one, a jednocześnie być takim samym człowiekiem jak my, chodzącym po tych samych chodnikach i piszącym na tym samym forum. Nie raz już takie tematy były (tylko prawdziwe, bez ściemy jak tutaj, co widać od pierwszego postu ;) ) i tak samo zawsze się kończyło. Na wyzywaniu autorek od utrzymanek, szmat i mitomanek. Smutne to. I wy dzieci wychowujecie.

Gość gość
Nażarły się makaronu z cebulą i teraz pierdzą ze złości,że ktoś może zjeść małże św. Jakuba:D

Gość gość
Nie wiem o co chodzi z Zidanem, ale Zidan urodził się w Marsylii, mój syn całe życie był jego fanem, więc wiem :o

Gość gość
No to możesz przyznać, że ktoś ma lepiej niż ty, w czym problem " piszecie o tym, jak to wam nie jest wspaniale w wychodku, bez pracy, z 7mką dzieci na karku i mężem na bezrobociu, ale wspaniale. " Żadna z w/w rzeczy mnie nie dotyczy( zwłaszcza mąż i dzieci) dlatego tez rzadko ten dział czytam a pisuję jeszcze rzadziej

Gość gość
"abstra/hując" napisała ta bystra :-D

Gość gość
ja mieszkam z chłopakiem w kawalerce, bez balkonu, a na kolację jedliśmy makaron ze szpinakiem, sosem ze śmietanowym i pomidorkami. na jutro będzie bieda zupa - rosół warzywny zabielony serkami topionymi z marchewką i pietruszką :)

Gość gość
Zinadin zidan jest algierczykiem z pochodzenia zwykłym arabem bez manier fakt urodzenia w Marsylii nie czyni go Francuzem pomimo obywatelstwa

Gość gość
Szlag! Nawet w cytatach nie potrafię byków sadzić :-(

Gość gość
a w ogóle to dzisiaj się naoglądałam przez te tematy kafeteryjne biżuterii z aparta, kruka i tak dalej i sobie myślę, że chciałabym dużo zarabiać i sobie kupować bez ograniczeń niemalże :) bo mam tylko kilka złotych kolczyków i nic więcej, kilka lat temu włamywacze ukradli całą nasza rodzinną biżuterię :( a plastikowych z h&m nie będą kupować, szajs na dwa założenia, już lepiej nic na siebie nie zakładać :(

Gość gość
gość dziś "abstra/ch*jąc" napisała ta bystra x napisałam poprawnie, tłumoku :o na słownik języka polskiego sobie wejdź, albo zamów u męża odpowiedni prezent na gwiazdkę :o 🖐️ a ta od Zidana Algierczyka - a pewna jesteś, że Żydówką nie jesteś? :D 🖐️

Gość gość
gość dziś Zinadin zidan jest algierczykiem z pochodzenia zwykłym arabem bez manier fakt urodzenia w Marsylii nie czyni go Francuzem pomimo obywatelstwa aha no i co w związku z tym?

Gość Telepataa
Karma Karma Karma Dopadnie każdego kto naśmiewa się z czyjegoś nieszczęścia. Oczekuj to autorko, nie abym Ci życzył ale tym tematem sobie sama go sprowadziłaś na siebie. Michael Schumacher też mial wszystko i widzisz jak jest. Trzeba uważać na Karme.

Gość gość
Uczciwa, całe życie ciężko pracująca Pani Jola z piątką dzieci i mężem nieboszczykiem też ma nowotwór jelita grubego i umrze najdalej za 3 miesiące. Jaka karma? Co ty pierdzielisz? Średniowiecze się skończyło, heloooooł!

Gość gość
a gdzie hh29 pisala o przegrzebkach?

Gość gość
Ja na obiad miałam dziś królika z kluskami :)

Gość gość
sobie przez internet się zbliżysz.... hahaha nie mam pytań jełopko :D

Gość gość
naprawde zal czytać co tu wypisujecie,taka zazdrosc i jad przez Was przemawia,a o gotowaniu z sercem to już w ogole,prawda jest taka ze wiekszosc chciała by tak zyc,jedzenie zamawiac zamiast gotowac,miec pania do sprzatania i kupowac co sie chce,ale zgryzota sie w zyciu nie przyzna