Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni ktorzy nie doprowadzaja kobiety do wytrysku kobiecego sa slabi w lozku

Polecane posty

Gość gość

Niestety

Gość vikernes
Up. O tym trzeba rozmawiać.

Gość gość
No nie wiem. Często podczas stosunku jak jest mi dobrze czuje takie jakby parcie na sikanie ale mocno ściskam zeby nie polecialo. Czy to jest to?

Gość gość
Jestem kobietą, mam kobiecy wytrysk i niewiele kobiet posiada tą zdolność. I to nie jest wytrysk a właściwie z cewki moczowej wylatuje płym, czasem go więcej i czasem go mniej. I powiem szczerze, że nie jest to dla mnie komfortowa sprawa.

Gość fuduu
powiedz to mojemu mężowi, dawno już nie miałam orgazmu z nim psi, on tylko aby siebie zaspokoić :-(

Gość gość
A jak się czuje parcie na sikanie to jeszcze coś innego. Wtedy sie jest blisko orgazmu. Dlatego warto przed stosunkiem iść sie wysikać, żeby to parcie na sikaniem nie skutkowało prawdziwym moczem.

Gość gość
To ropa z zaniedbanej piczy :o

Gość gość
to jest tzw mokry orgazm, nie wiem czy się to da kontrolować i ściskać, ja tam nic nie ściskam tylko mój facet zawsze potem głupio pyta co się tak mokro nagle zrobiło ;)

Gość gość
No właśnie mnie się siku nie chce bo zawsze przed ide do łazienki a w czasie stosunku czuje to parcie ale ściskam bardzo mocno bo boje się puscic. Nie wiem czy to jest to? Juz widze mine faceta lozko i panele mokre