Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowa praca a wyspa

Polecane posty

Gość gość

Dziś bYłam pierwszy dzień w nowej pracy i kurcze zrobiłam coś takiego że fact. Kupił. 2 browary za 9zł. A ja nabiłam podwójnie na kasę w sumie. 18 zł no i rzecz jasna wyrównana to żeby w kasie mi się zgadzało ale piw. Nie wzięłam. I też nie odnotowałam w zeszycie że. Są. Sprzedane ale w rozrachunku miesięcznym będzie problem bo będzie towaru więcej niż powinno

Gość gość
To wez sobie te piwa i po problemie przeciez za nie zaplacilas! Teoretycznie moglabys je teraz sprzedac, tylko powiedz o tym szefowej. A jak nie to je wez. I uwazaj nastepnym razem, bo bedziesz miala stale straty.

Gość gość
Tylko martwi mnie to że pracuje z taką Jedną Typiarą Co... ughhhh.... Nie przypadła mi do gustu delikatnie mówiąc i żeby ona tego jakoś nie rozniosła po wszystkich. :( no tak to wiecie mam zeszyt w którym zapisujemy po zmianie ile jest na stanie piwa i z moich zapisków wynika że. Wszystko gra ale jak już wziąć paragon fiskalny na zakończenie zmiany to jest. Na nim więcej i po odjęciu dniówki też w kasie się zgadza jak i reszta utargu bo ze swoich Dołożyłam ale jak już. Wziąć zeszyt i porównać go z raportem to widać tą rocznicę

Gość gość
A gdyby ta druga z którą pracuje na zmiany była sympatyczniejsza to bym dziś do niej poszła i zanim jeszcze Klienci by się pokazali poprawiła bym to.. Ale w tym wypadku zrobię Tak że jak dzisiaj nikt nie będzie dzwonił z pretęsjami to jutro dopisze te wczoraj dwa w spis z wczoraj a przy zapisywaniu towaru będę pamięta. Żeby wpisać o 2 mniej