Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks oralny a rewanżowanie się

Polecane posty

Gość gość

Uważacie, że oczekiwanie rewanżu, gdy się zaspokoi oralnie swoją partnerkę/ partnera jest po prostu interesowne? Czy ludzie tylko po to robią komuś dobrze, żeby potem wymusić rewanż? To żałosne. :/ Moi partnerzy zwykle mi się nie rewanżowali. Mineta to dla mnie święto, ale nie robię o to afery, bo nie podpisywaliśmy kontraktu. A może powinnam się upominać? Teraz jestem z prawiczkiem i on zwykle nawet nie całuje mnie w szyję, gdy ja go wycałuję całego. A o minecie mogę pomarzyć, nawet przez głowę mu to nie przeszło, chociaż ja mu loda zrobiłam. Upominać się? Przypominam, że to prawiczek i jestem wgl jego pierwszą dziewczyną (z 2 innymi się całował, ale nic poza tym).

Gość gość
A moja partnerka nie daje sobie zrobic minetki grozi mi zerwaniem! Powinni ci robić mienetke? ile masz lat?

Gość gość
jeny, no po prostu chłopak zaczyna, co się dziwisz? powiedz mu, że to fajna sprawa, naucz go, po prostu, a zobaczysz jak się przed Tobą otworzy, może się też okazać niezłym ogierem, ale ostrzegam, z dobrą nauczycielką, idzie stworzyć nieziemskiego potwora ;)