Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 16 lat i muszę walczyć o swoje bo rodzina chce mi to zabrać

Polecane posty

Gość gość

Podsłuchałem dzisiaj rozmowę swojej matki i dziadka (jej ojca), on proponował jej, by przepisała majątek na dzieci mojego wujka a brata mojej mamy, a mi po prostu nic nie dawała bo ze mnie jak to określił jest g****o. Było mi przykro, ale nagle zaczął przychodzić jej ojciec do nas, jej brat, jej bratankowie a ja wiem, że muszę zrobić tak jak doradził mi mój ojciec - gonić ich jak psów.

Gość gość
matko ,to najgorsza podłosć w rodzinie te majatki !!

Gość gość
Mama prowadzi własną piekarnię z cukiernią oraz ma trzy restauracja, w skład majątku wchodzi też nasz duży dom a jej rodzina chciałaby to podzielić między sobą a mnie wykluczyć. Mam oczywiście mówi, żebym się nie przejmował ale z jakie racji jej ojciec rozdaje jej pieniądze i jeszcze namawia ją do tego, by mnie wydziedziczyła.

Gość gość
Ludzie są wredni.

Gość gość
Rozmawiałem ale jej ojciec buntuje ją przeciwko mnie. Czasem matka się wydrze na mnie po rozmowie, ze swoim tatusiem, że jestem nieudacznikiem jak mój ojciec ale potem zmienia zdanie.

Gość gość
Racja chłopaku, pogoń ich bo cię okradną ze wszystkiego co ci się należy. Dbaj o swoje interesy.

Gość gość
To przeciez prowo, kolejne z serii "rodzinka":D:D:D Autorka ma ewidentny problem sama ze soba.