Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysypkaaa

kobieta nigdy nie powinna golic sobie kroku

Polecane posty

Gość wysypkaaa

Jestem tego żywym dowodem:-( Tyle czytałam tu o tym, że jak mężczyzna podoba się kobiecie to powinna ona ogolic sobie krok, że mamy 21 wiek, że kobiety to ksieżniczki.... Więc odważyłam się i zrobiłam to ! Teraz przeklinam chwile, w których czytałam te rady. Niestety dostałam wysypki:-( Prawda jest taka drogie Panie i koleżanki, że jak kobieta podoba się facetowi to ON GOLI SOBIE PTAKA:-( nie łudźcie się, że jest inaczej. Chyba, że chcecie się pozacinac jak ja wczoraj:-(

Gość gość
dostałas wysypki i z tego powodu przeklinasz? bieda jestes.

Gość gość
Bo golić to trzeba umieć :)

Gość gość
syfiastą golarką się rżłaś :P :D

Gość gość
zrób sobie depilację laserem wtedy nie będziesz musiała się tam golić a skóra będzie bardzo delikatna i bez żadnych podrażnień. https://www.sexuarium.pl/

Gość gość
Jak nie masz pojęcia o depilacji to mi przykro możesz zapuścić dżunglę

Gość gość
O babo glupia.Jak ty byś sie kochala z chłopakiem jakbys sobie nie wydepilowala.Nie masz chyba rozumu.A jak by chcial ci minete zrobić to jak.Nie wyobrazam sobie tego.Nie musisz do zera.Ja czasem mam drobny trójkącik,potem paseczek i serduszko tez sobie robie.Mezczyzni lubia jak cos tam jest a nie taki niemowlak.Ale jakby facet wokal do zera to nie ma problemu.On tez musi byc zadbany bo gąszcz nie przejdzie,nie do zera bo tego nie lubię.

Gość gość
Ten temat założył jakiś sfrustrowany mamisynek w odpowiedzi na temat "kobieta nigdy nie powinna robić pierwszego kroku" :D Aż tak cię to boli chłopcze, że prawdziwy facet ma jaja i potrafi sam poderwać kobietę, na której mu zalezy :D ? A ty dalej czekaj aż panna z twoich marzeń sama rzuci się na ciebie jak pies na kiełbasę :D Frajerom, którzy nie są w stanie zagadać do panny pozostaje ręka albo zdesperowany brzydki babsztyl, który ich poderwie, bo też nie będzie miał możliwości na nic lepszego :D

Gość gość
niektorzy lubia owlosione

Gość gość
Prawda jest taka droga hmm pani że tak się kończy jak się nie myśli, jak się coś robi nie dla siebie, tylko dlatego że się czegoś naczyta.. Ja np się depiluje bo ja nie lubię mieć włosów w kroku i wali mnie czy to jest modne, czy się komuś podoba czy nie. Tak mi jest wygodniej i tak wolę. Jestem w stanie pójśc na pewne ustępstwa tylko i wyłącznie w związku gdzie będzie to zabawą, eksperymentem. Czyli jesli facet którego kocham powie mi ze jemu się bardziej podoba gąszcz to dla niego czasem zrobie gąszcz ale taki kontrolowany. No ale ja jestem w tej konfortowej sytuacji że lubie bez, a z choć mniej to mnie to za wiele nie kosztuje. Weźcie czasem myślcie a nie ślepo wierzcie jakimś gazetkom i jeszcze potem zwalanie winny na kogos innego a nie na siebie i swoją głupote. Każdy pierwszy raz goli, trzeba delikatnych kosmetyków i przygotowania :D ja nie mam takich problemów.

Gość gość
ktoś napisał durna parodie a inni się podniecają i jeszcze daja dobre rady...

Gość gość
gość dziś - chyba ci ciśnienie skoczyło, bo topiki ci się p****ały

Gość gość
teraz jest moda na golenie

Gość gość
gościowi z 17:00 się nic nie pomyliło bo ten temat to marne prowo na temat "kobieta nigdy nie powinna robic pierwszego kroku" tylko autor pozmieniał kluczowe wyrazy :)

Gość gość
A moze niech sie faceci wypowiedzą jakie c...ki lubia najbardziej,to wtedy sie dowiesz.

Gość gość
Kobieta nigdy nie powinna robić pierwszego kroku ❤️ kobieta nigdy nie powinna golić sobie kroku

Gość gość
Niezła parodia ale tamten topiczek jest boski 😘 i nic go nie przebije :D

Gość gość
I co ,żadnego faceta nie ma na forum żeby sie wypowiedzial. A moze wam jest wszystko jedno,zawsze mozna przecież zamknac oczy.

Gość gość
A co myślicie że normalna kobieta to goli się dla faceta??? Oj wy durnie.............

Gość gość
Ja to robie dla siebie i dla mojego faceta.Lubie jak pod prysznicem niesmialo zerka na moja c...ke. I jak mi minetke robi(a robi to bardzo czesto,bo uwielbia to robić) to żeby mial dobry dostęp i tez bylo mu przyjemnie .

Gość gość
zaiebiste prowo,oblałem się browarem po całej klacie - no i świetna nabijka z durnego tematu:):) Autor ma u mnie flachę")

Gość gość
zaiebiste prowo,oblałem się browarem po całej klacie - no i świetna nabijka z durnego tematuusmiech.gifusmiech.gif Autor ma u mnie flachę") x Nie ma to jak sobie samemu słodzić autorze, co :D ?

Gość gość
wlasnie ucielam sobie himoroide :)

Gość BSA
Faceci wolą cipki z włosami,bez włosów, to cipka nie różni się za bardzo od c**ek małych dziewczynek. Ogolone cipki tylko pedofilą się podobają,podobnie jak małe wargi sromowe,to też pedofile uwielbiają dziecinne kształty. Normalny facet lubi zarośnięte cipki z widocznymi wargami sromowymi, czy was też podnieca penis 8 latka,czy wolicie penisa 18 latka? U facetów różnice są,a jak kobieta ma małe wargi sromowe i się wydepiluje, to nie ma różnicy pomiędzy cipką 8 latki a 18 latki. Wygolona cipka jest po prostu aseksualna dla faceta,bo jest jak u dziewczynki.

Gość gość
"""""" gość 2014.12.03 Ja to robie dla siebie i dla mojego faceta.Lubie jak pod prysznicem niesmialo zerka na moja c...ke. I jak mi minetke robi(a robi to bardzo czesto,bo uwielbia to robić) to żeby mial dobry dostęp i tez bylo mu przyjemnie . """""" Tylko uważaj aby w przyszłości nie zaczął nieśmiało zerkać na cip/ke waszej córki. Obojętne mi czy ktoś się depiluje czy nie ale Twoja wypowiedź pedofilstwem zajeżdża i w sumie sama nie wiem czemu.

Gość gość
Hehhehehee dobre Autorze..... głupotę trza wyśmiać

Gość gość
moj maz ma bardzo delikatne dlonie i lubie jak piesci moje gladziutkie wargi sromowe i lechtachke zamiast termosic mnie za klaki