Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysypkaaa

kobieta nigdy nie powinna golic sobie kroku

Polecane posty

Gość gość
kroku nie, krocze jak kto chce

Gość gość
jak dla mnie nie musi byc wygolona do zera, ale plączące się kłaki odpadają. może tez byc zrobiony pas startowy lub trójkacik to super. a na zero tez fajnie i do tego duze wystające wargi sromowe, sama słodycz.

Gość gość
Swoja drogą to ciekawe, że tak durny temat jak o tym pierwszym kroku co niby kobieta go robić nie powinna, ma takie zainteresowanie. Kiepsko to świadczy o tych ludziach.

Gość gość
BSA dziś Faceci wolą c*pki z włosami,bez włosów, to c*pka nie różni się za bardzo od c**ek małych dziewczynek. Moim zdaniem Ty masz zadatki na pedofila... że Tobie się kojarzy ogolona cipka dorosłej kobiety z narządami rodnymi dziewczynki to jest niepokojące. Ja golę się na zero, bo tak lubię, włosy w kroczu są dla mnie niechlujne, depilacja w moim przypadku jest konieczna i niezbędna jak np. mycie. Depiluję się odkąd to owłosienie się pojawiło, czyli od ponad 15 lat. I moja cipka na pewno nie wygląda jak u dziecka, a jak Tobie się tak kojarzy, to masz chore myśli. Mój facet tez się goli w kroczu i przez głowę mi nie przeszło, że wygląda jak ośmiolatek... Ja w życiu nie zrobiłabym dobrze ustami facetowi, który nie byłby tam ogolony. A i duże wargi sromowe u kobiet mnie obrzydzają, kiedyś był tu o tym temat i z ciekawości zobaczyłam jak to wygląda, obrzydliwość...i większość facetów pisało tak samo.

Gość Agniecha Tomik
Ja także jestem zwolenniczką depilacji okolic głębokiego bikini i nawet zdecydowałam się na zabieg depilacji laserowej w Łodzi w Laser Glamour http://www.laserglamour.pl/. Jak do tej pory, a od ostatniego zabiegu minęły 3 miesiące, nie mam problemów z włoskami.

Gość gość
Depiluję się odkąd to owłosienie się pojawiło, czyli od ponad 15 lat. I moja c*pka na pewno nie wygląda jak u dziecka, a jak Tobie się tak kojarzy, to masz chore myśli. Mój facet tez się goli w kroczu i przez głowę mi nie przeszło, że wygląda jak ośmiolatek... x Koootas a pisssda to nietrafione porównanie. Różnica polega an tym, że pisssda to zwykły otwór więc jak go wygolisz na zero, to tak, wygląda jak u małej dziewczynki. Fioooot rośnie, więc nie da się pomyliś fiooota dzieciaka z fioootem faceta niezaleznie od owłosienia.