Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kefirowaaa

dieta kefiowa

Polecane posty

Gość Kefirowaaa

Hej, postanowiłam schudnąć. Kiedy zaczynałam to ważyłam 56/57 kg. Od razu zaznaczam: moja dieta jest bardzo niezdrowa i monotonna, więc nikomu nie każę jej stosować. Przez 5 dni jadłam tylko płatki zbożowe fitness, następnie przez jeden dzień ( bez obżarstwa :P ) jadłamnormalnie. Obecnie jestem 8 dzień na diecie kefirowej. Niestety waga stanęła w miejscu na 52,6 kg. A szkoda, bo miałam zamiar tak zjechać do 49kg, a potem albo jajeczną albo jabłkową. Dziewczyny piszcie, jaką dietkę Wy stosujecie i czy macie jakieś doświadczenie z dietką kefirową, jajeczną czy jabłkową. Wam też waga stanęła w miejscu? I czy potem znowu kg leciały?

Gość gość
No dobra ale jak dlugo zamierzasz ciagnac takie diety? Co z tego, ze waga zjedzie jak zaczniesz normalnie jesc wszystko wroci

Gość Kefirowaaa
Przepraszam, że się tak rozpisałam w popszednim poście :P Aha, zapomniałam podać swojego wzrostu: Wzrost: 166 cm Waga: 52, 6 kg Dzień 8 diety kefirowej, spadło ok. 3,5 kg

Gość Kefirowaaa
Odpowiadam: Wiadomo, że chciałabym schudnąć jak najszybciej, ale narazie, jak już wspomniałam, do 49 kg, a potem do 44/45 kg. Z diety trzeba umieć wychodzić, powoli dodawać kalorie.

Gość gość
No dobrze, ale wiesz, ze stracilas glownie wode. Jak powrocisz do normalnego menu szybko waga skoczy w gore

Gość gość
jesteś głupia, tyle Ci powiem. Pewnie jesteś jakąś smarkulą 15-letnia.

Gość Kefirowaaa
Tak i przypuszczam, że właśnie dlatego waga stanęła :/ Dlatego kontynuuję tę dietkę. Jak już powiedziałam, wiem, że ta dieta jest niezdrowa i założyłam ten topic, żeby się nawzajem wspierać. Także z góry dziękuję za wszelkie próby przekonania mnie do zrezygnowania z tej diety. Proszę natomiast o rady ze strony osób, które mają doświadczenie z tego typu monotonnymi dietami.

Gość gość
Ja cie nie bede przekonywac, sama sie przekonasz, ze na dluzsza mete to nie dziala.