Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktoja34

Co zrobić by facet się odkochał

Polecane posty

Gość taktoja34

znudzi ł mi sie , okazalo sie ze nie pasujemy do siebie , wrecz mnie nawet wkurza. a ten nie chce sie odczepic juz kilka miesiecy , dzwoni , szantazuje, płacze, błaga itd.. kur..de co nimi jest .? to juz trzeci w moim zyciu ktory w podobny sposob zachowuje sie po rozstaniu . niestety nie potrafie sie chyba zakochac wiec po co dalej ciagnac cos , co nie da rzadnej przyszlosci?pomozcie jak go zniechecic ...

Gość gość
Co to ma być za temat na ero ? Masz dopiero problem ?

Gość gość
Skoro już się z nim nie roochasz, to po co zaśmiecasz Ero? wypadaj z tymi smutami na "Życie uczuciowe" :P

Gość gość
no faktycznie jakby mnie zobaczyl bez makijazu to moze by poskutkowało :) podobno wygladam zupelnie inaczej w makijazu .

Gość gość
Zacznij się czepiać dosłownie o wszystko, powiedz mu że jest kiepski w łóżku, że w ogóle cię nie pociąga. A jak jeszcze coś to zerwij kontakt idiotko do kwadratu. Skąd się biorą takie tępe laski, które nie potrafią zachować się z klasą wobec miłości. I penie nic nie robiła, żeby to uczucie podkręcić, a teraz jęczy. Nie martw się samo mu przejdzie wystarczy, że będziesz taka głupia jak teraz.

Gość gość
Przespij sie z jegonajlepszym kumplem

Gość gość
No są tacy ludzie. Spotkałem sie z takim przypadkiem u każdej grupy społecznej. Skoro dzwoni , to znaczy że odbierasz, ustaw w telefonie blokade z numeru jego. Zacznij się pieprzyć z innym. Z tego co piszesz to jest twój problem, bo albo wybierasz sobie takich lelaków, albo sama jesteś dziwna. Bo 3 facetów i tacy sami to coś nie halo. Może nie teaktujesz ich jak trzeba, zrywasz mówisz w********ak a nie owijasz w bawełnę a potem się dziwisz.

Gość gość
Jeśli facet cierpi to znaczy, że naprawdę kochał. Szukaj sobie takich, którzy zostawią cię bez problemu. Nie będziesz się tak męczyć księżniczko z d**y.

Gość gość
No u nas tak czasami się mówi "lelak". Miałem takiego praciwnika co jak dziewczyba go rzuciła to płakał, a jednocześnue ****ał inne. Więc raczej te jego kochanie to takie dziwne trochę..