Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szlaban czy lanie?

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu w przerwie w pracy z koleżankami zgadałyśmy się na temat jak nas rodzice karali w dzieciństwie. Ja akurat dostawałam szlabany, natomiast większość koleżanek dostawała lanie i to głownie pasem od spodni. U mnie w domu pas był, ale nigdy nie dostałam nim lania. Rozmowa zeszła w końcu na to kto by co wybrał, jakby mógł w dzieciństwie jako karę: szlaban czy lanie pasem. Koleżanki, które dostawały pasem jednogłośnie opowiedziały się za szlabanem. Mi w sumie ciężko było wybrać, bo lania pasem nie dostałam i nie wiem jak to jest, więc przystałam na szlabanie. A Wy co byście wybrały/li i dlaczego?

Gość gość
w dziecinstwie skarbie to ja nie mialem rodzicow przypomnieli sobie o mnie jak doroslem

Gość gość
ja bym wybrala szlaban, bo lanie pasem ponoc bardzo boli (nie dostalam nigdy, wiem z opowiesci kolezanek)

Gość gość
Nie wiem co bym wybrała jako karę od rodziców ale teraz marzę o laniu pasem od... męża :-p

Gość gość
to by zalezalo na ile i na co mialby byc szlaban :P jesli mialby byc dlugi na wyjscia/komputer to wybralabym raczej lanie. tylek pobolaby i przestal

Gość gość
Ludzie nie odpisujcie to znowu ten zboczeniec,zakłada tu czesto tego rodzaju tematu,czeka na wasze odpowiedzi/historie i sobie trzepie:(