Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają Wam się te buty?

Polecane posty

Gość gość
naucz się wklejać linki i co do butów ma to że Sylwester nie będzie w Polsce

Gość gość
Nie.

Gość gość
okropne :o

Gość gość
Te od forda tragedia. jak można za coś tak obrzydliwego płacić tyle pieniędzy. Porządne skórzane buty sa już za 500 zł np. w ryłko

Gość gość
Ale te buty w ryłko sa bardzo brzydkie. :( A ja szukam czegoś wystrzałowego:)

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
okeej, po prostu dla mnie masz fatalny gust. Bo ani to wystrzałowe, ani ładne.

Gość gość
te buty nie są wystrzałowe tylko obciachowe :D:D:D

Gość gość
Aniby dlaczego obciachowe? Dla Ciebie wystrzałowe to pewnie gumowe buty z sieciówki za 100zł :D

Gość gość
to że coś tyle kosztuje to nie znaczy że jest ładne i wystrzałowe a to co ty pokazałaś jest okropne

Gość gość245789
Te z suwakiem są fajne. A kto tu ms z******ty gust? Dawajcie linki swoich propozycji.

Gość gość
Autorka już odpowiedziała, gumowce z CCC :P Po chuj wstawiać foty jak się wielce potem oburzasz, ze uznałyśmy to coś za brzydkie, skoro TOBIE się podobają to kupuj, ale od innych nie oczekuj zachwytu.

Gość gość
Większość butów z CCC wygląda lepiej od tego co ty tutaj wkleiłaś myślałaś że to że te buty tyle kosztują to powód aby każdy się nimi zachwycał i każdą krytykę traktujesz jak zazdrość.

Gość gość
Pytam się o opinię a nie hejty:) Te z suwakami też mi się podobają, będą pasować do krótkiej mini?

Gość gość
To pokażcie wasze propozycje Mi sie te ze zlotym suwakiem bardzo podobaja, ale zazdrosne biedne brzydule i tak beda cie opluwac

Gość gość
17:12 Ładne. Jaka to marka?

Gość gość
Jakie hejty to że się komuś nie podobają to jest właśnie opinia. W końcu pytałaś czy się nam podobają. To że się komuś nie podobają to nie znaczy że piszę to specjalnie na złość.

Gość gość
Nie mam pojęcia jaka marka, na tej casadei znalazłam. Może ślepa jestem i nie widze.

Gość gość
To pokażcie wasze propozycje Mi sie te ze zlotym suwakiem bardzo podobaja, ale zazdrosne biedne brzydule i tak beda cie opluwac xxx Myślisz że tu chodzi tylko o cenę nie każdemu muszą się podobać. Gdyby cena nie była podana to myślisz że nagle wszyscy pisali by że są piękne.

Gość gość
Jak można chcieć się ubrać na sylwestra w byty z badziewnym suwakiem...szok

Gość gość
Jakby cena nie była podana to jej z kolei by się nie podobały :P Miliony ludzi podążających za modą, co sezon lecacych na shopping, korzystających z produktów apple (za tę samą naprawdę można mieć lepsze parametry, nie tracąc wcale jakości) itepe itede są tego dowodem.

Gość gość
przejrzałam na stronie buty forda, 90% jest paskudne. Jak już coś się udało to psują komicznym obcasem albo złotem itp. A te całe sneakersy to w ogóle zabawna rzecz. Ale rozumiem, buciki kosztują dolarki więc musza się każdemu podobać :P

Gość gość
Jakby cena nie była podana to jej z kolei by się nie podobały jezyk.gif Miliony ludzi podążających za modą, co sezon lecacych na shopping, korzystających z produktów apple (za tę samą naprawdę można mieć lepsze parametry, nie tracąc wcale jakości) itepe itede są tego dowodem. xxx no dokładnie ale zaraz napisze że jesteśmy biedne wieśniary i jej zazdrościmy :P

Gość gość
Tu nie chodzi o cenę. Jejku ile w Polkach jadu..:o Uwielbiam botki peep toe, bo w takich butach moje nogi wyglądają najzgrabniej. Mam już kilka par butów od Toma Forda i jestem bardzo zadowolana. Nie lubie kupować w sieciówkach, bo jakość między butami z sieciówek a od projektantów jest ogromna. A te? http://www.gucci.com/pl/styles/353730CMBE01000#