Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają Wam się te buty?

Polecane posty

Gość gość
Wprawdzie o gustach się nie dyskutuje, ale... naprawdę współczuję Ci autorko gustu (a raczej jego braku). Chyba, że to plebiscyt na najbardziej tandetne modele znalezione w sieci :)

Gość gość
zupełnie co innego mi się podoba (i jak widac to też nie gust większości tu piszących). Zabawne, ze wychodzi na to, że albo trzeba mieć jakość albo fajny wygląd. To, że ktoś za parę tysięcy nie potrafi znaleźć butów które łączą obie te cechy...cóż. To pewnie świadczy o moim jadzie i zazdrości.

Gość gość
no to pokaż Twoje propozycje, bo narazie potrafisz tylko pluć jadem i krytykować:)

Gość gość
Obawiam się że nasze propozycje będą dla ciebie za mało wystrzałowe :D

Gość gość
Najbardziej chyba "pluje jadem" ta, która krytyczne uwagi na temat butów uzasadnia naszą zazdrością. Ale nie martw się, nie szkodzi ;)

Gość gość
te z zamkiem są śliczne.

Gość gość
Tak myślałam, nie potrafisz nic zaproponować:) tylko krytykować

Gość gość
No to kupuj sobie te buty, co to za problem? czy nagle wpływ społeczności kafe jest tak wielki, że rezygnujesz z upatrzonych butów? Nie potrafisz POMIMO krytyki robić swojego? Chorągiewki sa najgorsze, już wolę kogoś kiczowato się ubierającego, ale przynajmniej wiedzacego co lubi i mającego gdzieś opinie innych.

Gość gość
gość dziś te są zdecydowanie najciekawsze z tu przedstawionych

Gość gość
Ja jedne buty wkleiłam, te z kryształkami Swarovskiego. Sama bym ich nie ubrała, ale nie sa złe. Widze, że można by i 10 par wkleić a Ty byś popiskiwała "pokaż swoje".

Gość gość
Tak myślałam, nie potrafisz nic zaproponowaćusmiech.gif tylko krytykować xxx pytałaś czy podobają się nam te buty a nie żeby dawać propozycje. Napisałam że mi się nie podobają i to była opinia nie krytyka.

Gość gość
Zapytałam się o buty, natomiast zamiast opinii otrzymuje wiadra jadu o kiczu, braku gustu, itp. Pokazłaś buty - ok, podobają mi się. Natmosta reszta potrafi jedynie chamsko krytykować nt seny butów, jakby to miało jakieś znaczenie. Zdecydowanie wole buty od projektantów, bo w butach chodzimy na co dzień, nogi mają nam służyć całe życie, powinny oddychać. Jestem pewna, że kupując buty w sieciówce wyda się o wiele, wiele mniej, ale takie buty nie posłuża na długo. Butów z gumy w ogóle nie nosze.

Gość gość
Krytyka na temat ceny zaczęła się kiedy każda negatywna opinia zostawała uznana za zazdrość. Spytałaś czy nam się te buty podobają i większości się nie podobają i nikt nie pisze tego specjalnie po prostu ludzie piszą swoją opinię.

Gość gość
Te buty pasują do każdej sukienki na sylwestra. One są śliczne.

Gość gość
17:42 obrzydliwe, wiocha dla cyganów

Gość gość
17:42 obrzydliwe, wiocha dla cyganów xxx to samo pomyślałam :D:D

Gość gość
Tylko, że to nie ja (Autorka) pisałam o zazdrości. Chyba coś Ci się pomyliło. Jednak kupuje te od Toma Forda z zameczkami:)

Gość gość
Dobry wybór, a niech biedne brzydkie ropuchy kipią z zazdrości:D i ropzisują się nt z******tych gumofilców z CCC buahahah

Gość gość
Autorko bardzo ładne i jedne i drugie ,te pierwsze fajniejsze jak na imprezę chociaż nie ukrywam że na sylwka lepiej by się widziały jakieś mniej zabudowane ,ale to twój gust i jest ok ,myślę że większość nie nosi takich butów w sensie ceny i nie ma co się dziwić że tak wyleciały z tym gustem same się po prostu nie znając Szampańskiej zabawy życzę.

Gość gość
Czy ja jestem nienormalna? Moj maz zarabia naprawde sporo. 15tys mcznie odkladamy i co? I nigdy nie kupilabym takich butow. Szukam okazji. Dobrych skorzanych za rozsadna cene. Kto wydaje tyle? Czy tu naprawde siedza milionerki? Na wszystkich tematach widze niesamowite rzeczy. Za ciuchy placa grube tysiace za fryzjerow ah prz3praszam stylistow fryzur setki. Kazda chodzi do kosmetyczki, kazda jest laserowo wydepilowana i kazda na w lazience kosmetyki z absolutnie najwyzszej polki. Dlaczego nie widac tego na ulicach? Widac przede wszystkim klase srednia w butach z ccc albo deichmann i szukajacych dobrych ofert w biedronce. Buty z linkow sa super ale sa przeznaczone dla borucowej itp. Nie mam ani jednej znajomej nawet wsrod bogatszych ktora kupilaby buty za kilka tys zl.

Gość gość
gość dziś Nie mieszkam w Polsce. Mnie utrzymuje mąż. Sama zarabiam 2tys $. Zatem wszystkie pieniadze z wyplaty przeznaczam na ubrania. Nie kupuje czesto, ale raz na jakis czas, np buty od Forda, jakiś dobry gatunkowo płaszcz, itd.

Gość gość
a co to jest to wyżej :D:D

Gość gość
Aha ok. To troche wyjasnia. A napiszesz skad jestes?

Gość gość
Mieszkam w USA:) ale na swieta przyjechalam juz do Polski

Gość gość
Zazdroszcze usa :) w jakiej czesci mieszkasz? Mam nadzieje ze zobacze kiedys twoj kraj. Ja jestem w irlandii.

Gość gość
A tam, buty od Forda :D Tylko Blahnik, Choo albo Loboutin :P