Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Ultimatum

Polecane posty

do banków, "inwestorów zagranicznych" znaczy tych którzy postawili w polsce swoje kołchozo-montownie dóbr wszelakich, korporacyjnych mediów, akcjonariuszy "spółek skarbu państwa", prywatnych właścicieli instytucji państwowych oraz przydupaso-dziwek płcu obojga należących do wyżej wymienionych "pracujących" w administracji publicznej, sądownictwie etc od sołtysa w górę. Macie czas do końca tego roku żeby stąd po dobroci wypiertalać. oczywiście do tego czasu obowiązuje wasz również zakaz kontynuowania waszego przestępczego procederu. Pozdrawiam i nie chce was tu więcej oglądać:)[cześć]

Gość gość
o ku/rwa spie/rdol/iłem się ze stołka kreconego to znaczy obrotowego😭 i złamałem sobie k****a:(

fajnie, że cieszy cie ta decyzja:) obędzie się bez środków przymusu bezpośredniego:)

dodam, że tych, którzy sie nie zastosują i nie znikną do końca roku czeka małe rozliczenie.

ja sie trzy razy powtarzać nie będę. a kiedy zacznę to robić też nie wiem zatem doradzam rozwagę. Tyle:)

Gość gość
DO gameover zwaliłeś sobie konia czy znowu masz na grbkach odciski :-P :D:D:D

Gość gość
chyba sie zatarłeś bo smród niemiłośierny:-P :D:D:D

wydaje mi się czy jesteś adresatem tego ultimatum? bo jak nie jesteś to zamknij morde.

Gość gość
Dla nie wtajemniczonych gameover to man of the Moon, ale ciiii. Mod :)

widze, że stosujesz zasadę robienia sobie wrogów z przypadkowych ludzi. no nic. jak tam se chcesz. W każdym razie ja odpowiadam tylko za swoje słowa

o ile nic mnie nie łączyło z człowiekiem, któreu posługuje sie nickiem jaki podałeś to teraz już mamy wspólną płaszczyznę:) Porozumienia. Wolałem nie używać słowa "platforma":)

wiesz co mnie najbardziej wpienia? nie to, że kogoś okradacie, niszczycie bez zmrużenia okiem, traktujecie ludzi jak zabawki. Nie to. w*****a mnie to, że uważacie sie za najcwańsze bydlęta chodzące po tym świecie. to mnie w*****a...I to bardzo. I mam zamiar was wyprowadzić z błędu:) Dla waszgo własnego dobra;)

Gość gość
dzidzia, nie stękaj już, wracaj do lekcji

Gość gośćona
Nie denerwuj sie,bo sobie zaszkodzisz. Szkoda zdrowia..

jakiego zdrowia? twoje zdrowie zostało przehandlowane. tak samo jak i ty. Pewnie żyjesz w złudzeniu, że kierujesz swoim życiem. To coś ci powiem. Możesz jutro zginąć o ile będzie to konieczne w tym globalnym biznesplanie. Co więcej okoliczności twojej śmierci będą takie, że ucieszą się z niej nawet twoi bliscy:) to sie robi cały czas. po prostu. Czy świnie w chlewie ktoś pyta o jej zdanie na temat ceny ceny szynki, którą z niej zrobią? ciebie też nikt o to nie pyta. nikogo o nic nie pytaja bo jesteśmy dla nich świniami w chlewie.

Gość gość
do lekcji mówię, bo się naoglądałeś dziennika jak dorośli nie upilnowali i teraz masz lęki nocne dzidzia

nie wiem. moze tobie pasuje taka rola. Mnie nie pasuje. I nawet jak mnie planują ubić to ja planuje im co najmniej podwyższyć koszty tej operacji.

wiesz dlaczego dziennik puszczaja po dobranocce? bp to ta sama kategoria programów:D

Gość gośćona
Ten rok był bardzo bardzo ciezki dla mnie. Bardzo długo chorowalam,nie mialam wsparcia w najbliższej osobie. To był szok,otworzyły mi sie oczy.... Na szczęście choroba nie zostawiła żadnych widocznych śladów, a ja cieszę się,ze wracam do normalnosci i to jest najważniejsze dla mnie. Pewnie według Ciebie to naiwne... ale światem i tym co się tam dzieje, zaczne martwic się później...

acha. A co to ma wspolnego z tematem? jak już to najwyżej przyczyny twojej choroby oraz twoje wycofanie na jej skutek. Każde osłabienie potencjalnego wroga jest na rękę. A potencjalnym wrogiem dla tych ludzi jest społeczeństwo. miłej rekonwalescencji tak czy inaczej

to mniej więcej tak jakby cie skopali a ty byś powiedziała, że zanim zaczniesz się bronić lub uciekać to musisz odpocząć. Nie wróże dobrze. ale z drugiej strony ne jestem wróżką.

Gość gość
pracujesz w cyrku? bo powinieneś..

Gość gość
Jestes paranoikiem...