Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do doswiadczonych

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny moze ktoras mi podpowie czy to moze byc ciaza? kochalam sie w dni plodne bez zabezpieczenia, chlopak skonczyl we mnie okres dostalam ale o tydz za wczesnie, trwal tez krocej niz zazwyczaj, dostalam go w sob poznym wieczorem a dzisiaj praktycznie go nie mam temp w pochwie 37,6

Gość gość
ciąża jak nic ja bym już wózek poszła kupic.

Gość gość
denerwuja mnie takie pytania. skd my mamy wiedziec? nie jestesmy wrozbita maciejem

Gość gość
jak Cie denerwuja to po co komentujesz ja nie kaze odp czy to na 100% brak ciazy lub ciaza tylko czy np ktoras miala podobne doswiadczenia

Gość gość
...ani testem ani lekarzem do cholery! Zrób sobie test a nie jęcz na kafe. Albo tak jak radzi gość idź kupuj wózek i łachy dla bachorka ;-)

Gość gość
Test juz od 5zl,zrób i po krzyku

Gość gość
zero konstruktywnych odp tylko chamstwo jak zawsze tutaj

Gość gość
ile można czytać facet skończył we mnie, czy mogę byc w ciązy??? moja temperatura, okres trwał tyle... ile ty masz lat? a w ogóle zabierasz sie za to życie od dópy strony... a gdzie mąż?

Gość gość
skoro sie pieprzysz bez zabezpieczenia w dni plodne to sama sobie odpowiedz czy moze skonczyc sie to ciaza czy nie?

Gość gość
Skoro dostałaś c***y no to raczej nie jesteś w ciąży, suprajs bachora nie będzie! Czy tu trzeba opinii stu ludzi z kafe żeby do takiego wniosku dojść? Faktycznie fatalnie się czyta takie posty, a jest ich kilkanaście na dzień. Weźcie sobie kupcie test albo idźcie do gina, a nie zadawajcie tak dennych i idiotycznych pytań.

Gość gość
mi chodzi bardziej o wysokosc temp na poczatku cyklu i to ze jednak krwawienie wystapilo pieprzysz to sie moze ty, ja uprawiam seks a to czy mam meza to chyba nie jest istotne co najlepsze ja wam nie kaze odp na moje pytanie, uwazacie ze jest glupie to po co w ogole piszecie? to tylko swiadczy o was

Gość gość
Jesli jesteś w ciąży to za późno na dylemat, jesli nie to następnym razem sie zastanów, gumki są tanie, tańsze od utrzymania dziecka. Nie wiem czy to ciaza. Ja bym do lekarza poszla bo testy do d**y są, bylam w 4tyg a negatywny wyszedł.

Gość gość
no coz szkoda mojego czasu na osoby ktore pisza c***a na okres i bachor na dziecko:) a miesaczke mozna miec geniuszu podczas ciazy tez na poczatku,poczytaj sobie troche nara zgorzkniale babska

Gość gość
Jak nie masz męża to chyba bachor ci nie po drodze co? Po co się seksić bez zabezpieczenia nie mając męża? (sic!)

Gość gość
gosc z 17:38 nie napisalam nigdzie ze ta ciaza bedzie dla mnie czyms zlym

Gość gość
sa wolne zwiazki bez slubu, mozna wziac slub w ciazy albo po porodzie mamy XXI wiek!!!!!!

Gość gość
to jak mamy ten XXI wiek i Ci slub nie potrzebny ani nic to sobie szukaj w necie o tym, czy Twoj Cie zalal i bedziesz miala dziecko czy nie. Nie pytaj sie nas

Gość gość
pytam sie normalnych milych osob ktore mogly byc w podobnej sytuacji wiem ze sa testy ciazowe ale na razie nie chce zadnego robic bo wychodza czasem negatywne a pozniej trzeba powtarzac uwazam, ze jesli ktos nie ma nic do napisania to nech nie pisze nic po co wiec kretynko piszesz te swoje zlosliwosci? nie masz co robic?

Gość gość
hahaha zalał, dobre ;-) widac jakaś staraczka, miała ciote i mysli ze w ciazy jest ;-) nie tym razem, a trza bylo badac sluzic i te inne swinstwa to by moze dzieciar byl ;-)

Gość gość
zrob bete

Gość gość
nie jestem zadna staraczka,a le ciaza to tez zadna tragedia dla mnie niewazne zreszta, niczego sie nie dowiedzialam a wydawac by sie moglo ze na tym forum ktos cos moze wiedziec

Gość gość
bo wiemy ale jak sie puszczasz to Ci nie powiemy :D

Gość gość
autorko,moja kolezanka miała okres do 3 miesięcy i gdyby nie zemdlała w pracy i nie zrobiła badań to by nie wiedziała że jest wciąży,takze wszystko jest mozliwe,zrób beta hcg z krwi i bedziesz miała 100% pewności. Trolami się nie przejmuj,nudzi się dzieciom z podstawówki :p Swoją drogą jesteście takie złosliwe i puste że aż was żal :D autorko powodzenia i daj znać czy bedzie dzidziuś czy nie! Miła.

Gość gość
szkoda ze twoja stara sie puscla i powstalo takie gowienko jak ty:)

Gość gość
dziękuje Miła:) jedyna normalna z tego grona pewnie frustratki maja problem z zajsciem i stad te zlosliwosci

Gość gość
Ale wy durne jesteście,siedzą gówniary i piszą głupoty,ja to się z tego śmieje :p bezmózgowce jednym słowem! Autorko,nie odpisuj idiotkom,szkoda twoich nerwów. Także daj znać :-) Miła

Gość gość
jakos jak Ci napisalam "zrob bete" mi nie umialas podziekowac, wiec bujaj sie wiesniaro

Gość gość
18:19 ale ty yebnięta jesteś :classic_cool:

Gość gość
dlatego ze Ty jestes nie kulturalna ja jestem w Twoich oczach j******a? no coz, nie przejelam sie tym

Gość gość
w XXI wieku też istnieje instytucja małżeństwa. Mało tego jest lepiej postrzegana. A ty chciałabyś być bękartem? To dlaczego chcesz taki status swojemu dziecku zafundować?