Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszusci udajacy biednych

Polecane posty

Gość gość

Zaoferowalam pomoc na pewnej stronce. Tzn przed swietami chce oddac za darmo bizuterie, kosmetyki,akcesoria kosmetyczne i odziez. Wszystko dobrej firmy, nowe. od razu sie zlecialo mnostwo osob , niektore na tyle bezczelne ze sadza, iz pokryje koszty przesyłki:) Jedna kobieta napisala, ze jest biedna, nie ma co na siebie wlozyc itp, tak ladnie w sumie, chwytajace za serce no i widac bylo ze madra, pewnie bym jej oddala gdyby nie to ze znalazłam ją po mailu w googlach :) I co patrze, aukcje z samymi markowymi rzeczami, zdjecia na fb z wycieczek zagranicznych itp. Byla na tyle glupia ze napisala z prawdziwego... Kolejna osoba podobnie, prawdziwy mail a w googlach jest napisane jak byk, ze ta osoba ma swoj zaklad...fryzjersko-kosmetyczny. Wiec wiadomo do czego jej moje rzeczy. Czemu polacy sa tacy glupi? Jedna osoba co napisala faktycznie na to zasluguje a reszta, szkoda gadac. Trzeba uwazac komu sie pomaga ,bo mozna oddac cos wartosciowego a ktos to spieniezy za grosze na fajki. Zalosne, predzej czy pozniej i tak stad uciekne, wstyd mi ze jestem polka.

Gość gość
A myslisz, ze w innych krajach nie ma oszustow? Mylisz sie.

Gość gość
a mnie nie jest wstyd, że jestem polką, bo na swoją opinie pracuję sama

Gość gość
Polacy to oszuści wysysają to z mlekiem matki. Kombinuja tak ze kiedyś się przekombinuja

Gość gość
Nie no pewnie sa, ale chyba nie az na taka skale. Polacy slyna z oszustw i kradziezy i tak naprawde pojedyncze osoby cos soba prezentują. Kolejne kwiatki dzisiaj do mnie napisaly. nie rozumiem jak tak mozna, zero empatii w tych ludziac

Gość gość
Dla mnie to najpiękniejszy i jednocześnie najsmutniejszy obraz świata. To ten sam obraz, który jest na poprzedniej stronie, lecz narysowałem go jeszcze raz, abyście dobrze zapamiętali to miejsce, w którym zjawił się na ziemi i znikł Mały Książę. Przyjrzyjcie się uważnie, abyście mogli rozpoznać ten krajobraz, jeśli któregoś dnia będziecie wędrować przez afrykańską pustynię. A jeśli kiedyś znajdziecie się w tym miejscu, nie spieszcie się, błagam was, zatrzymajcie się na chwilę pod gwiazdą! Jeśli przyjdzie do was śmiejące się dziecko o złotych włosach, nie odpowiadające na pytania - zgadniecie, kto to jest. Nie zostawiajcie mnie wtedy w moim smutku: bądźcie tak mili i napiszcie mi szybko, że wrócił...