Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość man_on _the_moon

Cała prawda o gotyckich dziewczynach

Polecane posty

Gość man_on _the_moon

Gotyckie dziewczyny wywodzą się z patologicznych rodzin, czego idealnym przykładem jest Kamila. Gotyckie dziewczyny chętnie się oddają przypadkowo napotkanym mężczyznom, a gotyckie chłopaki zbierają na wino na Głównym, a dawniej także w przejściu świdnickim.

Gość gość
pieprzysz głupoty, ufoludku.

Gość gość
Nie pieprzę głupot, tylko piszę prawdę.

Gość gość
jak ksiądz natanek. Widzisz, panie twardowski - też się mieszam w tę subkulturę, a nikomu się nie oddaję (co to w ogóle za określenie? Czemu to ja mam się oddawać, a nie ktoś mnie?) ani z patologii się nie wywodzę ;)

Gość gość
nie zgadzam się, te ich wszstkie ciuszki i dziwaczne mhoczne akcesoria kosztują, to często córeczki bogatch rodziców, którym się w d****h poprzewracało. ale z tym oddawaniem się, to nierzadko tak jest.

Gość gość
oczywiście, rodzice wszystko sponsorują...nawet tym dorosłym, pracującym i z dziećmi. :D

Gość gość
większość z tego wyrasta, to mało poważne, żeby dorosła kobieta robiła z siebie widowisko, a do tego się oszpecała

Gość gość
Poważnym trzeba być w pracy, poważnie trzeba podchodzić do wychowywania dzieci. Do hobby jakim jest zaangażowanie w subkulturę poważnie podchodzić nie trzeba, podobnie jak do wyglądu, bo ten w życiu jest najmniej ważny.

Gość gość
o ile nie porobią sobie tatuaży w widocznych miejscach, dziwnych fryzur typu pół głowy łyse, albo piercingu, to mogą być poważne w pracy... nie jest to mój styl zdecydowanie, ale skąd teza o patologicznych rodzinach to nie wiem.

Gość gość
no ja też nie wiem skąd ta teza...chyba, że autor zna jedynie pseudo gimbo-gotów, takich nie brak, zapraszam w przyszłym roku na Castle Party :) Zobaczysz, poznasz i pogadasz z ludźmi, w większości osoby pełnoletnie, na wysokich lub ważnych stanowiskach, oczytani, z pasjami, nie wiem skąd pomysł, że to patologia...

Gość gość
gość 01.15 - mam tatuaże w powiedzmy widocznych miejscach i nie mam problemu być poważną w pracy. Liczy się to jak się zachowujesz, nie jak wyglądasz.

Gość gość
prawdobnie nie jesteś urzędniczką.

Gość gość
urzędniczki mogą chyba nosić długie rękawy, prawda?

Gość gość
tak, dlatego wczesniej było wspomniane o widocznych miejscach, takich, jak szyja, dekolt, łydka, jeśli nosi się spódnicę. wszystko, co zakrywa ubranie jest ok.

Gość gość
Wiele prac biurowych nie zwraca na to uwagi, widziałam też kobiety z delikatnymi tatuażami w urzędach. Dekolt też nie jest specjalnie widocznym miejsce.

Gość Antybandyta
Przeczytajcie poniższy artykuł, a włos się Wam zjeży na głowie! http://i.imgur.com/DP4Kv.jpg To właśnie takie oszołomy, jak opisani w tym artykule, czyli gotyckie chłopaki (czy jakoś tak), napadają na ludzi na takich osiedlach, jak bytomski Bobrek, wrocławski Trójkąt, gdański Nowy Port, warszawska Praga-Północ, krakowska Nowa Huta, poznańska Wilda, czy łódzka Limanka. Należy coś z tym zrobić bo przez takich oszołomów, jak na tych zdjęciach, ludzie boją się po zmroku wychodzić z domów.

Gość Antybandyta
http://oi59.tinypic.com/725dsz.jpg Zaś na powyższym zdjęciu widać tzw. gotyckie dziewczyny, które słyną z tego, że czczą szatana. Dodatkowo czują pogardę do innych ludzi i szydzą z nich. Gdzie są rodzice, nauczyciele i kuratorzy? Czemu takie osoby nie mają dozoru kuratora? Przecież widać już po samym wyglądzie, że to jakaś patologia.

Gość gość
Jako gotycki chłopak autorze, nie powinieneś zdradzać tajemnic :D

Gość gość
a u mnie jest lekarka pediatra też ortopeda .Ma dwie córy i obie lekko takie. Kilka kolczyków skomentowała tak że musiała zjeść tę żabę Robi co może ale zostawia wolną wolę i tak musi już być

Gość gość
antybandyta - to się mnie bój, ale jako pierwsza udzieliłabym Ci pomocy na ulicy.

Gość gość
gość 18.42 - a powiedziała co w tej żabie było takiego strasznego?

Gość gość gotthic
Z tą patologią to nie do końca aczkolwiek też tacy są tam . Fakt z pieszczochami bogatych rodziców -rozwydrzeni wszystko maja we łbach przewrócone . Jakieś śmieszne prywatne szkółki zero obowiązków -i już mamy znudzoną życiem doczesnym gotkę Często taka got-niunia z kredą na japie zrywa sie na castle poznaje jakiegoś żula i odchodzą ostre melanże . Potem pogotowie, ktoś okradł , jakieś choroby itp . Ostatni gatunek to młodzież z małych pipidowek dla której castle czy zgocenie sie to krzyk rozpaczy z powodu beznadziejnej codziennej egzystencji .

Gość gość
Zastanawiam się do której grupy się zaliczam. Nigdy nie byłam "znudzona życiem", nawet jako ta rozpieszczona nastolatka. "Żuli" też nigdy nie podrywałam, więc?

Gość gość
Autorze tematu,nie jestem patologia i dawno juz nie czytalam takich glupot.Nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia.

Gość gość
a pan "antybandyta" nie jest przypadkiem ten sam koleś co od miesięcy wyje z bólu bo dostał kosza od gotki?

Gość Antybandyta
Nigdy nie dostałem kosza od żadnej gotki, bo nie zadaję się z takimi "ludźmi".

Gość gość
dziwne, bo piszesz dokładnie jak troll w temacie "co myślicie o gotyckich dziewczynach" albo jest was dwóch :)

Gość Antybandyta
Jaki troll i niby co takiego pisał?