Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ines3000

Czego on moze ode mnie chcieć??

Polecane posty

Gość ines3000

Hej, dziewczyny jestem w dość dziwnej sytuacjii...od jakiegoś czasu zauwazyłam ,ze moj dobry kumpel z klasy (teraz juz bylej) zaczal bardziej sie mna interesować , tzn pisze dość często , dzwoni , spotykamy się na kazdej przerwie po szkole , poniewaz mnie o to prosi , bardzo go lubię mimo ze znamy sie tylko rok czasu , ale jestem swiadoma ze ma narzeczoną z ktorą jest juz od 8 lat , czasem podczas rozmowy wypsnie sie mu ,ze "te związki dlugo dystansowe są męczące" ,ze "boję się tegon ślubu" nigdy mi nie powiedzial,ze cos do mnie ma , ale zawsze pyta co u mnie moje zdrowie i jak sobie radze w zyciu , nigdy mi nie powiedzial ,ze mu sie podobam ale nawet moje znajome widza ,ze on się mną interesuje, jak probuje z nim porozmawiać na ten temat ,zeby powiedzial mi co jest grane,ze tak bardzo chce ze mną kontaktu to mnie trochę zbywa , widać nie chce o tym gadać , ja nie nalegam , ale od jakiegoś czasu zacząl mi sie podobać, moze to przez to ,ze często dzowni , pyta co u mnie , nie wiem , ale bardzo mnie to wszystko zaczyna przerać, dziękuję ze mogłam się wygadać , może ktoś mądry mi doradzi co robić i jak to rozumieć.

Gość gość
jest tu ktoś?