Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalene467

Jaki prezent dla nastolatki...

Polecane posty

Gość Magdalene467

Witam! Zaniedlugo święta, a pomysłów na prezenty brak. W tym roku nie będą "drogie" lecz takie za 300 zł z tym że cała rodzina się złoży. Mamy trójkę dzieci więc będą prezenty do tysiąca. Młodsze dzieci wiedzą co chca, ale 15 letnia corka nie. Chciała komórkę za 900 zł no ale to nieprzejdzie. Proszę pomóżcie. Co jest teraz modne?

Gość gość
Ja mam 14 letnią córkę, więc postaram się pomóc ;) u nas też telefon ( już ojciec jej kupił). Jednak lista życzeń i zachcianek była długa. U mnie co roku pisze listę ( jak do św Mikołaja), bo wie, że sama to nigdy nie dojdę :p To tak: - czym się Twoja córka interesuje? - czy czyta książki, ogląda jakieś filmy itp? - może chciała ostatnio sobie coś kupić ale z jakiegoś powodu nie kupiła?

Gość gość
- jakiej słucha muzyki ( czy w ogóle słucha)? - jaki ma styl ubierania się?

Gość Magdalene467
Odpowiem na pytania i dziękuje za udzielenie pomocy Moja corka interesuje się muzyka, moda, zwierzętami, sportem i całymi tymi smartfonami itp. Lubi książki fantastyczne tak samo jak filmy fanstasy Hmm ona raczej kupuje co chce. Ma koeszonkowe, oszczędza, a jak kupuje to zazwyczaj ubrania Słucha popu, jakiegoś dupstepu? Rapu Ubiera się jak najmodnej. Ubrania kupujemy w sinsay, bershka itp. To tyle :)

Gość gość
A znasz wykonawców których słucha?

Gość gość
I ogólnie wydaje mi się, że jest trochę podobna do mojej córki. Tylko moja raczej nie czyta fantasy ;) może podaj też tytuł jej ulubionej książki, wiesz tak to będzie łatwiej coś znaleźć