Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Postanowiłam, że nie...

Polecane posty

... pójdę na studia, zdam tylko maturę w 2015 roku, w 2016 egzamin zawodowy z technikum i na tym będzie koniec mojej edukacji. Przykro mi, w urzędzie raczej już nigdy nie będę pracować a marzenia zostaną zamknięte :( pociec

Gość gość
a co oćce kazały?do wykopkow słabosilna?

Gość gość
to jak zbyt słaba w fizycznej pracy to się ucz. bo życie ciężkie

Gość gość
ucz się koniecznie póki masz ku temu warunki i czas. bo potem ciężko być ciężko tyrającym popychlem. nie gwałć swojego życia!

dzidwczyno chopa sobie porzondnego znajć takiego jak ja np co bendzie ci robił w polu w pociecze czoła i aszeby cie utrzymował a ty wzamian bendziej jemu obiady gotować i nadwornie usługiować po co ty uczyć sie chcesz zobacz ja tam z nauki dobry za bardzo nikdy nie byłem a popacz tyyle mi sie w życiu udało i co mordy wam zamknełem gołomby jedne matoły i pieniondze tyż mom i dopsze sie nam żyje na nic nie brakuje ale ja zaradny taki jestem i przetsiembiorczy tak winc dziewucho nie praca nie szkoła tylko faceta sobie fojnego porzondnego wypaczaj i bendziesz miała życie jak z bajki no chyba że szukasz zarobku a ja szukam pani ktura lubi minetki

Ja mam już 24 lata, cztery razy pod rząd nie zdałam matury, jestem załamana tym wszystkim, teraz zdaje po raz piąty ale jest mi bardzo przykro. Chciałabym coś osiągnąć, matura może będzie jedynym, takim małym osiągnięciem.

Gość gość
postaraj się by tę maturę zdać. potem już naprawdę będzie łatwiej. zdrówka i miłości. Dziewczyno. głowa i piersi do gory

Gość gość
osiągniesz Doktorat! tak sobie wyznaczaj cel. a jak osiągniesz magistra tez będzie dobrze. skoczek wzwyż trenuje by skoczyć 250 cm co jest nieosiągalnym do tej pory rezultatem ale jak osiągnie 240cm to ma sukcesy i medale.

Gość gość
dobrze będę z serca Ci kibicował i się w Twej intencji Pomodłe.

Gość gość
weź już wyqrwiaj z tego forum. rzygam czytając twoje wypociny żałosna końska spierrdolino.