Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego allegro nic nie robi z pirackimi windowsami???

Polecane posty

Gość gość

Aukcji tego typu jest masę. Najtańszy oryginalny windows 7 czy 8 kosztuje ok 400 zł, a nie 150zł tak jak na allegro. Normalnie masakra windows 7 ultimate kosztuje 99 zł. Dlaczego policja i allegro nic z tym nie robi:(

Gość gość
a co mnie to obchodzi ? niech sie producent martwi

Gość gość
ale Ty nie ogarniasz te łindołsy są w 100% legalne - nie masz nosa do biznesów to nie wiesz jak zarobić

Gość gość
To nie jest takie proste. Zdarza się dosyć często, że ktoś sprzedaje oryginalnego Wina który był dodany do komputera czy też laptopa albo innych urządzeń komputeropodobnych a coś takiego jest mu niepotrzebne. To sprzedaje taniej. Często to są wersje które posiadają tylko klucz a resztę trzeba sobie ściągnąć z serwera firmy. Czyli, nie wszystko to piraty.

Gość gość
Połowa z tych kluczy pochodzi z MSDN a druga połowa pochodzi ze stanów i kanady - w sensie kluczy - bo tam nic nie dostajesz. Różnica w cenie Windy w ameryce jest olbrzymia i jak ma się firmę tam zarejestrowaną to hulaj dusza piekła nie ma.

Gość Tamka111
A po co patrzysz na allegro jak wiesz że nielegalne? Lepiej znaleźć sobie sklep, w którym dostaniesz oryginalne programy i systemy w fajnej cenie. Ja mam taki sprawdzony programvare.pl i uważam że lepiej trafić nie mogłam. Ceny fajne i jak mówię zawsze oryginalne.

Gość gość
To proste,bo zarabiaja na tych transakcjach a nikt sobie zarobku nie bedzie odmawial. Zawsze i w kazdej sprawie najwazniejsze sa pieniadze, potem jest dopiero czlowiek

Gość gość
Znam przypadek gdzie rehabilitanta wyrzucono z prywatnego szpitala bo uratowal czlowieka,tzn wyleczyl pomogly mu jego zabiegi. A dlaczego go zwolniono? Bo pacjent mial miec droga operacje, rehabilitant wyleczyl go bez niej wiec szpital nie zarobil. Wydaje sie malo wiarygodne ale im wczesniej sie zrozumie,ze na pierwszym miejscu sa pieniadze tym lepiej, czlowiek sie ludzil nie bedzie

Gość bibułeczka
Ja osobiście jestem zwolenniczką tylko oryginalnych programów. Sama kupuję je w programvare i przynajmniej mam pewność, że wszystko będzie działało jak należy.

Gość Trotek22
Mój Dell ma rację. Ja nie ryzykowałabym z kupowaniem pseudo oryginalnego programu na Allegro. Wolę właśnie kupić na programvare.pl gdzie mam gwarancję i nie nadzieję się na minę.

Gość antoninkaq
Ja tam mam wszystkie programy oryginalne. Zawsze kupuje w programvare, bo tam najtaniej.

Gość Mika1212
No tak tu się zgodzę w 100% programvare.pl to bardzo dobry sklep. kontakt z nimi super, służą radą i wiedzą co poradzić. Nigdy nie miałam przebojów, zawsze wszystko oryginalne i legalne.

Po takim spamerskim ataku, z pewnością nic w tym sklepie nie kupię :P.

Gość sajonara
Według mnie zdecydowanie lepiej jest posiadać oryginalne, legalne oprogramowanie. Osobiście kupiłam niedawno z programvare Windows 8 i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
a ja mam wszystko pirackie bo gardze korporacjami i kapitalizmem !