Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach, które nie mają pięknego ciała jak Natalia Siwiec ?

Polecane posty

Gość gość
:Djesteś pustym prymitywnym jak siwiec :Dlachonka która cycem dupą wdarął sie na salony .Mam piękniejsze ,zdecydowanie :) ale nie jestem łatwa i pusta :D

Gość gość
mysle, ze są smutne

Gość gość
te ładniejsze sie nie pchają tylko chodzą po ulicach a dla takich jak siwiec pustaków,pozostaje nasz uśmiech

Gość gość
a dla takich jak siwiec pustaków,pozostaje nasz uśmiech xxx zazdroscisz frustratko ;) sama pewnie jestes typowa locha, doopa jak szafa, bachory drą morde w pokoju obok :D

Gość gość
zazdrościc to ty i siwiec możecie mi ciałka :D:D:D haa mam lepsze fotki

Gość gość
do autora możesz pokazać nam ciało NS a nie pracę grafików? będę wdzięczna

Gość gość
A żeby ta Siwiec takie piekne ciało miała. Mnie sie nie podoba, ma źle zrobione piersi, jedna w jedną stronę "patrzy" a druga w drugą. Chirurg spartolił robotę :) Nogi ma krótkie, ogólem wyjątkowej figury to ona nie ma ;) są ładniejsze modelki na tym świecie.

Gość gość
i tak jest ladniejsza od 99% Polek :O bo na ulicach same matrony, lochy i baby ala ''pielgrzym'' czestochowski, cnotki niewydymki

Gość gość
plastikowa q***a ,tak silikon fajnie sie układa można go w róznoraki sposób formowac :D:D:D p**********i jak czytam takie głupoty to mnie rozsadza ! SDzisiaj piekno to silikon ,dla buraczyska i miejskich lafirynd :classic_cool: utrzymanek p***bców

Gość gość
afeteria.pl Forum Życie uczucioweTęsknię za Tobą! Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Tęsknię za Tobą! Poprzednie 123 4 Następne gość dziś bo on ma żonę, a ona swój rozum usmiech.gif jednak uczucie jakim go żywi męczy ją okropnie, doskwiera, walczy z tym, więc wysyła mu słodziuśne eski w etercool.gif gość dziś achh te babki gość dziś autorko a czemu on cie nie chce znać, pewnie doprawiłaś mu rogi i tak to się kończy niestety gość dziś Nie zdradziłam go, a na smsa i tak, by nie odpisał nawet na takiego :/ Panowie, gdyby dziewczyna napisała do Was takiego smsa odpisalibyście jej. A co do poprzedniej wiadomości to, ani on nie ma żony, ani ja nie mam męża jezyk.gif Ani żadne nie ma chłopaka, ani dziewczyny, oboje jesteśmy singlami jezyk.gif gość dziś więc jesteś dla niego za brzydka gość dziś gość dziś widziałem cię wczoraj wieczorem x x a czy ja cie widziłam ? gość dziś napisz do niego gość dziś Mogę zagadać, zamiast napisać, ale nie wiem, czy on będzie chciał gada

Gość gość
Jakby inne miały tyle forsy to gwarantuje Ci,że wyglądałyby lepiej od niej :)

Gość hehehehehehhhhhhhhhe
W zyciu jej ciała nie widziales to po pierwsze. Zerknij w necie jakie graficy cuda robią.

Gość gość
Siwiec ma piekne cialo? Watpie. Duze sztuczne cycki i sztuczne usta. Wiec natura jej nie stworzyla idealnej. A reszta ciala chuda. Chude wystajace ramiona. To ma byc ladne?