Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vautrin

Kim jest Pan Wilk

Polecane posty

Niedawno trafiłem na to forum, ale już zdążyłem dostrzec kilku najbardziej aktywnych jego użytkowników. Jednym z nich jest Wilkcośtamcośtam... Zastanawiam się, kim on jest. Nie interesuje mnie jego wiek, adres itd. Bardziej intryguje mnie jego status tutaj. Czy ten facet "to tak na serio"? Czy też jest arcybłaznem, który drażni się ze wszystkimi? Jeśli to drugie – gratulacje poczucia humoru Panie Wilku ;) (gratulacje są szczere, bez sarkazmu)

Ja jestem Wilk napisz na maila wszystko wyjasnie jak naprawde chcesz sie dowiedziec o co toczy sie spor Wilka i Gorali z Chamami z ERO A w realu Wilk jest dokladnie taki jak na ERO bo tacy sa Gorale Bieszczadzcy jednym z ktorych mam zaszczyt byc Przeczytaj najpierw moja stopke jest w 100% prawdziwa tam tez masz maila

Gość gość
Pytasz i odpowiadasz. To naiwne. Wilk jest Panem. Nie próbuj tego negować. Inaczej czeka Cię symbioza z siekierą.

Gość Vautrin
hahahaha. Czyli jednak jesteś błaznem, ale nieuświadomionym.

do Vautrin To co dla Ciebie jest blazenada dla Gorali jest swiete Widze ze nie chcesz naprawde poznac Wilka wiec nie bede sie narzucal Goral 2 razy nie zaprasza jak ktos nie potrafi docenic pierwszego zaproszenia