Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak urodzić i nie zwariować?

Polecane posty

Gość gość

Mowa o filmie W tej chwili kończy się na TVP2 ;) Ten film w FENOMENALNY sposób pokazuje jak rodzą kobiety! Jedna rodzi w bólach a druga musi się naćpać by w ogóle przeżyć poród i traci przy tym hektolitry krwi Zaś trzecia rodzi bliźnięta i w trakcie porodu przeprasza bo musi kichnąć, po czym kicha zasłaniając nosek i wyskakuje pierwsze dziecko ku jej zdziwieniu :) Właśnie tak rodzą kobiety! Nie wszystkie cierpię! Więc głowa do góry! Ja należę do tych co rodzą w bólach i myślą że nie dadzą rady, ale jednak dają a później faktycznie zapominają-to akurat dotyczy wszystkich.

Gość gość
Nie wszystkie cierpią...

Gość gość
ja nie chciałam nigdy tego filmu oglądac, bo tematyka rodzenia i planowania dziecka odstrasza mnie, nie chcę widzieć jak w kobiecie rodzi się matka, jak rodzi sie jej dziecko i cały jej swiat staje do góry nogami, jak trwale zmieniaja sie priorytety, zwłaszcza te sercowe, w najbliższym otoczeniu;-( jest to dla mnie szczególnie bolesny temat i wolę udawać sama przed soba, że nie istneije, bo wtedy jets mi lepiej a jak inni chcą się tym delektować, to prosze, ale niech mnie nikt na żadne porodóki nie targa, a co oglądamw tv to też moja sprawa ciekawe, czy film przynosi odpowiedź na swe tytułowe pytanie...hm... Ja oglądam blok programów erotycznych, bo kobiece ciało szybciej kojarzy mi sie z rozkoszą, pięknem estetycznym i porządaniem jakie wzbudza w mężczyzxnie i jak ono potrafi umocnic niezwykłą więź jaką jest zwiazekj z druga osobą ciało kobiety jest takie, że nawet kobiety heteroseksualne umieją sie nim podnienić

Gość gość
Ogladalam, prawda