Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka naturalna 29

Uważam że matki które miały cesarkę są głupie i bezwartościowe!

Polecane posty

Gość Matka naturalna 29

NIeważne czy cesarka z jakiegoś powodu, czy (o zmiłuj!) na życzenie-bo to już najgorsza patologia jest:o Cesarki powinny być wycofane z medycyny na amen, wtedy może świat byłby piękniejszy.Porody naturalne to piękna sprawa, sama tak rodziłam i uwżam że nie ma nic cenniejszego nic piękniejszego od tego kiedy dziecko wydostaje się przez kanał rodny, mnie nic nie bolało, to był pewien rodzaj ekstazy a pózniej położyli mi dziecko na piersi, najpiękniejsza chwila w moim życiu.A jaki urok cesarki?Uważam że te cesarki z jakiegoś powodu są bez sensu.Nie ma sytuacji kiedy kobieta nie jest w stanie urodzić naturalnie, zrozumcie to w końcu.A te Paniusie które płacą za cc-na życzenie to już w ogóle są beznadziejne, zabierają na starcie wszystko to co najpiękniejsze dziecku. Dziękuję za uwagę.

Gość marisza111
Uważam, że kobieta która ma takie poglądy jest głupia i bezwartościowa. Jasne, w teorii zawsze da się urodzić naturalnie, a że skończyło by się kalectwem dziecka, albo zgonem dziecka lub matki (albo obojga) to nieważne. Przecież poród naturalny to taka piękna sprawa, że warto przez to umrzeć.

Gość gość
Życzę ci szczerze porodu bliźniąt, pośladkowego przy nadciśnieniu i cukrzycy ciążowej :) To taka piękna sprawa :)

Gość gość
Mylisz sie sa sytuacje gdzie kobieta nie moze urodzic naturalnie. Przyklady: odklejenie lozyska, polozenie poprzeczne plodu mimo usilowania recznego odwrocenia, lozysko calkowicie przodujace. Kobieta i dziecko by takich porodow sn nie przezyli. Nie krytykuje kobiet po cc mimo ze sama urodzilam sn. Szkoda, ze one juz takie liberalne jak ja nie sa w wiekszosci przypadkow ale mam gdzies ich gadki ze niby na pewno jestem luzna itp. Kazdy kto ma fachowa wiedze wie ze cc nie chroni przed luzem akurat.

Gość matka naturalna 29
A nie umarłabyś dla swojego dziecka?Ja bym się mogla poswiecic, ale wiedzialabym że dałam mu na początku drogi wszystko co najlepsze.

Gość gość
"Urok cesarki"? wiesz cesarka nie jest dla uroku pustaku :D Kiepskie prowo trollindo -2/10 :D

Gość papapapapa
chyba lepiej żeby dziecko miało matkę po cesarce niż odwiedzało ją na cmentarzu i nawet jej nie poznało. Prowo z gimnazjum papapa porody 102 😘

Gość matka naturalna 29
Same jesteście prowokacjami.Wszystkie matki kalekich dzieciaków po cesarkach

Gość gość
Dziecinko lecz się !!!!! masz problem i to poważny,serio . Gyby nie cc to mojego dziecka i mnie na świecie by już nie było. Na szczęście dzięki szybkiej interwencji lekarza prowadzącego , cieszę się nadal życiem a mój syn ma już 22 lata. I nie obrażaj kobiet które nie miały możliwości rodzić sn. Poziom twojej wypowiedzi świadczy jak bardzo jesteś głupią i bezwartościową osobą ,aż żal mi twojego dziecka ,że ma taką matkę..

Gość gość
od razu widać że to prowokacja a durne zwolenniczki CC teraz pewnie będą sie wkręcać.

Gość gość
NIE KARMCIE TROLLA :) niech temat zdechnie razem z jego autorką. Ale niektóre baby się nudzą :o kotlety byś ubiła staremu, bo jak z roboty wróci to głodny będzie i kapuchy nagotuj ino śmierdzącej, a migiem!!!

Gość gość
Ja Cie nie rozumiem trolico najpierw wszedzie wklejasz ze sn to rzeznia a teraz chcesz zrobic awanture o cc?

Gość matka naturalna 29
A mi żal Ciebie i Twojego dziecka, powiedziałaś już mu że byłaś taką beznadzieją że nawet naturalnie go nie potrafiłaś urodzić?Co z Ciebie za matka?:o nie dałaś mu tego co najlepsze:o żałosne

Gość gość
Gdzie takie debilki sieją .... niech baba umrze, dziecko umrze ale grunt nie ciąć - kto Cię wychowywał !!!!! zero i nic więcej

Gość gość
skończcie juz z tymi porodami! ile mozna wałkować ten sam temat, kłócić się o coś o co nie ma sensu. ja rodziłam SN i nic mnie do cesarki nie przekona, taki poród mnie bardziej przeraża niż naturalny i pewnie odwrotnie. Zwolenniczek CC nic nie przekona do SN więc dajcie spokój z tym wyzwiskom. niech każdy robi c o chce.

Gość gość
Jeśli kobieta umiera podczas porodu oznacza to że nie nadaje się na matkę, nie jest na tyle silna aby przeżyć ciężki poród więc nie da rady wychować dziecka

Gość gość
noooooo

Gość gość
PRZECIEŻ TO MARNE PROWO!!!! idzcie lepiej się z dzieckiem pobawić zamiast karmić trolla.

Gość gość
Wypad do kuchni trolico rozklapicho kotlety bij i kapuchę gotuj jak już ci ktoś tam napisał, bo stary z budowy przyjdzie znów ci ryja obije i po co ci to?

Gość gość
To nie jest prowo, ja mam podobne poglądy do autorki. CC to patologia, nieuctwo, niewiedza i próżniactwo!Koniec i kropka! A te które tego nie rozumieją-na stos spalić!

Gość gość
Kochaniutka jesteś otępiała maxymalnie, zacofana i upośledzona myśląc , że baba jak ma urodzić to urodzi . Ja miałam wybór- albo cesarka albo nigdy dziecka - powód ? Spierdzielony pierwszy poród gdzie lekarz na siłę wycisnął ze mnie dziecko - podejrzewam , że to ktoś z twej rodziny (POZDRAWIAM!!!! ;-( ) - podobny tok myślenia - mimo wskazań do cesarki. Ja akurat jestem przeciwnikiem cesarek , jak dla mnie to głupota ale jak mus to mus przecież różnie bywa.

Gość gość
Szkoda że ty nie miałaś takiego ,,zajebistego ,, porodu, mądralińskiej udało się raz to teraz staje na piedestale, spoko, poczekaj, los jest przewrotny, sprawiedliwy - w dupę Ci da za takie myślenie jeszcze nie raz, popamiętaj me słowa ;) Och - znalazłam wątek o Tobie :D :: Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie, dawniej debilizm – niestosowana z uwagi na negatywne znaczenie w języku potocznym) – poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12. roku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań. Osoby takie są samodzielne i zaradne społecznie, nie powinny jednak wykonywać zawodów wymagających podejmowania decyzji, ponieważ nie osiągnęły etapu myślenia abstrakcyjnego w rozwoju poznawczym. Życie rodzinne przebiega bez trudności. W socjalizacji mogą nabywać zaburzeń osobowościowych, ze względu na atmosferę otoczenia i stosunek innych. Obecnie istnieje tendencja do wprowadzania zajęć korekcyjnych, przy intensywniejszym treningu poznawczym w dłuższym czasie osoby z upośledzeniem w stopniu lekkim osiągają podobne wyniki co osoby z przeciętnym IQ. Do 12 roku życia brak różnic rozwojowych. Nic dodać nic ująć ;)

Gość gość
Hahahahahahahahahahahahahahaha bravo :D:D:D:D:D

Gość gość
Najgorsze nie jest to co ona pisze, ale to by jej geny nie poszły dalej -dzieci - wnuki - bo już po nas,skazi nas tym , uciekajcie!x x x :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
..... tylko w którą stronę ..... boję się ;(

Gość gość
Ja w lewo , ty w prawo, komuś się uda chyba że baba ma macki kilometrowe to nie wiem .....

Gość gość
Jejuuuu ale się dałyście wciągnąć zamiast ja wyśmiać to się tłumaczycie i sypiecie argumentami jesteście bardziej żałosne niż ta durna prowokatorka :o

Gość gość
Ja stanę i będę udawać drzewo , jak myślicie kapnie się że ja to nie ja , że drzewo to nie drzewo ?? :D

Gość gość
Argumenty były, teraz rozmawiamy jej poziomem.

Gość gość
A ja uważam , że matki które uważają że inne matki są głupie, są jeszcze głupsze :D:D zatkało kakao?? buhahahaha