Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka naturalna 29

Uważam że matki które miały cesarkę są głupie i bezwartościowe!

Polecane posty

Gość gość
zadziwiające jakie ludzie mają problemy, na skalę światową niemalże - do autorki

Gość gość
nie kakao, tylko kakało

Gość gość
to jakaś zdrowo szurnięta pisze, szkoda czytać bo rozumu jej brak

Gość gość
a ja miałam i cc i rodziłam sn to co tak pół na pół głupia jestem ? szkoda mi ciebie i tego twojego dziecka co ma matkę idiotkę i szkoda ci powiem że w ogóle to dziecko urodziłaś bo może gdyby urodziło się w innej rodzinie to miało by szanse być normalne a tak sorry ale nic z niego nie będzie będzie głupie i bezwartościowe aż szkoda powietrza .

Gość gość
no tak na pół głupia, a jakże hehehehehe

Gość gość
Ale dziewczyny po co w ogóle odpowiadacie tej głupiej c***e na durny post. Przecież wiadomo o co chodzi, żeby się pokłócić i tyle. Kobita nie zna się na medycynie, urodziła naturalnie i myśli, każdy poród wygląda tak samo :) Nie przemowi nikt do rozsądku. Jakby warzywo niedotlenione miała ryzyko urodzić to też by urodziła naturalnie bo to najpiękniejszy moment w jej życiu by był :) To skoro jest taka mądra to niech s*******a rodzic kolejne patole a nie tu wypisuje na forum :)

Gość gość
to jest jeden z wielu tematów prowokacyjnych założonych przez jedną i tą samą osobę niedawno się chwaliła założonymi durnymi tematami tutaj, więc spokojnie

Gość gość
A ja uważam że najmądrzejsze są matki które usuwają ciąże, zabijają swoje dzieci, biją je, narkotyzują itd. O! x x x Powiem wam jedno !!! Mądra matka to taka która mądrze wychowa,odda swoje życie za życie dziecka, a nie ta co urodzi tak czy siak, tu czy ówdzie , czy jest tym karmione czy innym, czy ma takie ciuchy czy inne. Szacunku dla ludzi, dla życia, dla zdania innych autorko życzę i zajmij się swoim życiem bo albo jest tak beznadziejne że tu szukasz pocieszenia, albo jest tak nudne że szukasz tu wrażeń .

Gość gość
Autorko to skoro jesteś najlepsza na świecie to po co piszesz do takich patolek jak my :) Nie marnuj swego cennego czasu na takie durnoty. Idź nakarm swoje 6 letnie dziecko cycuszkiem obwislym i daj mu to co najlepsze :)

Gość gość
ale po co wy sie ekscytujecie? jak napisałąm, to prowo, a autorka/autor ma niezłą polewkę a wy jak durne klepiecie w klawiaturę i z zapałem i zaangażowaniem udowadniacie, ze to nie jest tak jak napisała/napisał trochę rozumu

Gość gość
Kurczę, ja też miałam 2 różne porody czyli też jestem pół- głupia ALE CO NAJBARDZIEJ CIEKAWE : pół - bezwartościowa . Już nie wiem sama co osobie myśleć ;( :D:D:D:D

Gość gość
Jak ktoś ma ochotę to niech się produkuje, przecież każdy wie żeto prowo ale popisać sobie można ;)

Gość gość
a można, można czemu nie, wszystko można

Gość gość
A ja tu jestem 5 min i spadam z tego forum bo widze ze bezwartosciowe to sa tu uzytkowniczki. Zegnam milego dnia :)

Gość gość
Ja pierdzielę leje :) Kolejna wariatka walcząca o porody naturalne :) Walcz! Tak masz rację durna babo! A ja mam cię w d***e i drugie dziecko urodzę sobie też poprzez cc haha! Gowno mnie rusza twoje i innych d**eczek zdanie!! :) Wychowanie jest ważne a nie jak się rodzi.Ale dla ttwojego dzieciaka nie ma już nadziei :) za parę lat będzie w Gnieźnie :)

Gość gość
o i gość z 10;17 to autor tak łatwo cie rozgryźć

Gość gość
Gdyby nie CC moje dziecko już by nie żyło. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
a mój trzyletni syn zainspirowany reklamą PKO wczoraj przyszedł do mnie i mówi, że już chce choinkę, a ja na to: czemu? przecież jeszcze nie czas, a on się rzucił mi na szyję, przytulił i mówi: - miiiiiziać się pod choinką :D :D :D rozczulił mnie tym :D

To głupia jesteś!!!Ja na 100% będę miała cesarkę ponieważ miałam kilka operacji i duże blizny poza tym częściej muszę chodzić na wizyty, lekarz się boi żeby blizny nie pękły.Wcale nie uważam się za głupią idiotko

Gość gość
a mój 8 miesięczniak powiedział wczoraj "daj jaja" i co wy na to?

Gość gość
oj tam, oj tam ;)

Gość gość
tylko 11/10 ?? co za pech, słabo ;P

Gość gość
co macie na obiad dzisiaj, bo ja mam zupę jarzynową i nie wiem czy zrobić do niej grzanki z bagietki z czosnkiem ziołami i oliwą czy takie w kostkę niezdrowe na patelni ale pyyyyyszne?

Gość X77
Przecież to jest zwykły troll a wy dajecie się nabrać jak małe dzieci!

Gość gość
a ty szmato jesteś wartościowa i mądra, wypad śmieciu

Gość gość
Autorko tematu, to Ty jesteś głupią i bezwartościową gówniarą, która nie zna życia.

Gość gość
Beznadziejny temat. Zbędna dyskusja.

Gość gość
a co z kobietami, która mają za wąską miednicę?