Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy schudne jedzac w ten sposob

Polecane posty

Gość gość

ostatnio nie mam apetytu ale zaczelam niektore rzeczy slodzic codziennie pije 2 szklanki kakao, kazda z lyzka cukru i jem tylko obiad (pol talerza zupy, albo mieso i duzo surowki)

Gość gość
najlepiej jest jak człowiek spożywa posiłek co 3 godziny, bo po tym czasie organizm "na wszelki wypadek" odkłada nam tłuszczyk. A jak zajmuje się trawieniem (nawet takie jabłuszko" to nadmiar bierze od nas a reszte trawi :P zreszta jeden posiłek w ciagu dnia to strasznie niezdrowo. Pewnie i miescisz sie w 1000kcal ale co to da, skoro jest jak wyżej napisałam.

Gość gość
jedz kromke chleba ciemnego z warzywami plus jajko gotowane albo chuda szynka obiad miesko 100gram do tego ogrom warzyw kolacja jogurt albo owoc jakaś sałatka surówka i kromka chleba żadnych słodyczy a jak już to na weekend kawałek ciasta z owocami albo drożdżowego w niedziele normalny obiadzik :) i spaceruj 3 x w tygodniu godzinę równym tempem

Gość gość
schudniesz ! dobrze w sumie ze pijesz kakao bo dostarczasz mleka itd ale gdybys i z niego zrezygnowała to - WITAJ PIEKNA FIGURO!

Gość gość
Ja np na tym bym na pewno nie schudła. Na mnie działają jedynie głodówki i ewentualnie jakiś jeden owoc na dzień. Z 4-5 posiłkami na dzień też już próbowałam to zgrubłam jeszcze więcej niż mialam. Sram raz na tydzień. Powoli przygotowuje się do głodówki

Gość gość
Wiem, ze to niezdrowo, ale ja sie po prostu juz nie odchudzam, bo jadlam malenkie posilki co 3h i strasznie przytylam, wiec dalam sobie spokoj z dieta i ograniczaniem slodyczy i jem jak jestem glodna po prostu... a ostatnio tak jestem. A jak jadlam "zdrowo" to potem musialam sie zmuszac do niejedzenia duzych ilosci bo wciaz bylam glodna.

Gość gość
>>>najlepiej jest jak człowiek spożywa posiłek co 3 godziny, bo po tym czasie organizm "na wszelki wypadek" odkłada nam tłuszczyk<<< nie powtarzajcie mitów, które już dawno zostały obalone nie ma uzasadnienia, by dzielić posiłki na 5 mały w opozycji do 3 większych, bo bilans wychodzi na to samo i nie zaobserwowano, by organizm magazynował więcej tłuszczu. To są wymysły, by sztab darmozjadów dietetyków robił to, co sami możemy dla siebie zrobić przy odrobinie rozsądku.