Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parquetta dos Quintos

tylko masowi dupczyciele całują kobiety w dłoń

Polecane posty

Gość Parquetta dos Quintos

dając im tym samym do zrozumienia że mają ochotę na więcej. Całowanie w dłoń to instrumentalizacja płci damskiej i akcentowanie patrialchalnej dominacji mężczyzny. Powinno to być zakazane jako zachowanie demoralizujące i obrźliwe.

Gość Rambletka
co racja to racja. Taki pseudoszacunek, a w istocie forma przemocy symbolicznej, nie jest nam potrzebny do niczego.

Gość gość
otoz to! jest równouprawnienie, zamiast slinic nas po rekach, powinni zayebac nam z dynki

Gość gość
im więcej taki całuje tym więcej bab ma na rozkładzie i wie że całowanie popłaca bo każda sentymentalna idiotka bierze to na poważnie

Gość gość
Nie rozumiecie tego, szkoda że takich mężczyzn jest co raz mniej.

Gość gość
Ja tam zawsze całuje w dłoń laske na początku znajomości, to coś złego ? Nie wiedziałem

Gość gość
to swiadczy o szacunku do kobiety.

Gość gość
to nie świadczy o żadnym szacunku, zwłaszcza, że większość facetów którzy to robią dosłownie całuje podciągniętą pod usta dłoń, a powinni się schylić i tylko musnąć skórę. Wolę jak ktoś mi podaje rękę jak równy z równym.

Gość Gęgatka
całowanie w dłoń to archaizm czasów patrirchatu to taka ściema - sugeruje się istocie zniewolonej że to ona jest panem wbrew obiektywnej prawdzie bo normalnie w rękę całuje się hegemona a nie niewolnika

Gość gość
coś w tym jest autorze ...

Gość gość
kopulator zawsze przed kopulacją łapie za rękę i ją całuje a potem dobiera się do cycków i krocza

Gość gość
głupota kobiet ceniących sobie całowanie w rękę w pełni usprawiedliwia traktowanie ich jako obiekty czysto kopulacyjne

Gość gość
no nie wiem kto tu jest panem...pies też łapkę podaje ku uciesze właściciela.

Gość gość
szukanie dziury w całym

Gość gość
masowi dupczyciele masują czy kopulują ?

Gość gość
gupolki śmieją się gdy ktoś im liże łapska

Gość gość
tylko w Polsce całują nas w rękę, w zach.krajach tego nie ma,

Gość gość
Dlatego wolę mieszkać w Polsce :) bo tu jeszcze są szarmanccy mężczyźni z klasą, którzy traktują kobiety jak kobiety a nie jak mężczyzn, mocną ręką. Tacy których znam a którzy całują w rękę nie są babiarzami, wręcz przeciwnie. Szanują też swoje matki co pewnie ma przełożenie na szacunek do innych kobiet. Mój narzeczony też czasem mnie pocałuje w rękę, jak sam mówi, by okazać mi szacunek i da się to wyczuć. A doświadczony z kobietami nie jest ani zepsuty przez XXI wiek. v Ci z Europy zachodniej mają generalnie problem by kobietę traktować jak kobietę, nie mówiąc już o szacunku, prędzej ich związki przypominają biznes, wymianę handlową niż miłość na dobre i złe. Nie przesadzajcie z tą emancypacją, bo to już teraz bardziej kobietom szkodzi niż pomaga, przeginają już. Kobiety często stają się bardziej męskiej od swych życiowych partnerów, a potem ich nie szanują. Także przykład z Europy zachodniej/pólnocnej to jest zły przykład. Miałam okazje poznać różnych Europejczyków i bardzo spadły mi różowe okulary. Nigdy nie związałabym się z obcokrajowcem. v Nie wrzucajcie wszystkich facetów do jednego wora. Można wyczuć czyjeś intencje. Jeśli się kogoś dobrze zna to taki pocałunek to żadna ujma, nutka podejrzliwości nie zaszkodzi przy kimś nowo poznanym (np. w klubie) i dość młodym, który za bardzo wie jak się przypodoba, jak uwodzić...

Parquetta dos Quintos wczoraj dając im tym samym do zrozumienia że mają ochotę na więcej. Całowanie w dłoń to instrumentalizacja płci damskiej i akcentowanie patrialchalnej dominacji mężczyzny. Powinno to być zakazane jako zachowanie demoralizujące i obrźliwe. x Strasznie głupia,feministyczna definicja. To najbardziej szarmancki podryw, jednak po pierwszym podejściu musi nastąpić wprowadzenie. Dlaczego pozbawiacie mężczyzn jaj?

Gość gość
Ja tegoo nie lubie i w sumie prawda kazdy ,ktory mnie caluje w dlon chce mnie w********* powaznie

Ten,który nie całuje tylko zaprasza na browar też chce cie z*****ać.

Gość gość
nie lubie byc calowana w reke wole byc 5 min dluzej y****a na calego

Gość Aliszja Qubranno
'Dlatego wolę mieszkać w Polsce usmiech.gif bo tu jeszcze są szarmanccy mężczyźni z klasą, którzy traktują kobiety jak kobiety a nie jak mężczyzn, mocną ręką. ' Oto głos kobiety która zinternalizowała swoje zniewolenie ! To samo mają kobiety arabskie - uważają, że chodzenie w burce czyni ****ardziej kobiecymi i szlachetnymi, a koniczność wychodzenia zdomu wyłącznie w męsko-rodzinnej obstawie jest dowodem męskiej opiekuńczości.

Gość gość
aliszja masz rację że kobiety mają niewolniczą mentalność i dlatego ten ohydny, obraźliwy i niehigieniczny zwyczaj całowania w rękę wciąż się utrzymuje w polskim zaścianku na peryferiach Europy.

Gość gość
'całowanie w dłoń to archaizm czasów patrirchatu to taka ściema - sugeruje się istocie zniewolonej że to ona jest panem wbrew obiektywnej prawdzie bo normalnie w rękę całuje się hegemona a nie niewolnika ' tak właśnie jest !!!

Gość gość
całować małpkę w łapkę może tylko c***a

Gość gość
TO NIE PRZYPADEK ŻE NA ZACHODZIE NIE CAŁUJĄ A W POLSCE CAŁUJĄ Polska to zad***e cywilizacyjne i kulturowe Europy !!! I tak jest od Średniowiecza.

Gość gość
ciemnogród zawsze żyje fałszem

Gość gość
zgadzam się z autorką! To kobiety powinny całować w dłoń mężczyzn!