Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy agd typu lodówka,kuchenka,mikrofalówka w kolorze białym to wiocha?

Polecane posty

Gość gość

wszyscy kupują teraz te srebrno szare, czy te białe są już nie modne? w sklepach nadal jest pełno też tych białych ,wcale nie są tańsze?

Gość gość
pewnie ze to nie wiocha, kazdy kupuje to co mu sie podoba ;)

Gość gość
ja zawsze kupuje te białe

Gość gość
jaka ci bardziej pasuje do wystroju i tyle... jak ktoś ma szaro-granatową kuchnię z czarną posadzką to jakby p*****lnął białą lodówkę to trochę dziwnie, ale jak kuchnia kremowo-żółta to nagle szara lodówka?

Gość gość
oczywiście to KICZ

Gość gość
dlaczego kicz?

Gość gość
wiocha jak cholera, teraz na topie jest sprzęt agd w kolorze lilaróż

Gość Łukasz_97
Ja mam lodówkę białą bo dla mnie praktyczniejsza, mam małe dziecko i śladów raczek na niej nie widać, natomiast kuchenkę, zmywarkę i mikrofalówkę mam pod zabudowę w kolorze inox kupiłam przez internet na electro.pl ale nadal w modzie są tak samo białe jak i te w kolorze srebrnym. Nie dawno remont kuchni robiłam i przeglądałam rózne aranżacje kuchni to nie tylko srebrne są w modzie, białe też są często wybierane.

Gość gość
Kolor to rzecz gustu, mi się nie podoba wszystko srebrne. Ostatnio kupiłam lodówkę i mikrofalę. Lodówka biała, klasyczna, mikrofala czerwona. Z alliniside, tanie były i dobrze się prezentują

Gość arabella31
Moim zdaniem niekoniecznie. Ważne, żeby całość pasowała do wystroju. Wystarczy zerknąć sobie chociażby tu: http://www.mixmedia.pl/agd . Białego sprzętu jest sporo, więc ktoś musi to kupować. I jeszcze jedno - nie ma co oglądać się na trendy przy urządzaniu kuchni. Patrz przede wszystkim na to, co Ci się podoba, a najlepiej na tym wyjdziesz.