Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wasz dzieci dostaną na Mikołaja?

Polecane posty

Gość gość

bo u mnie chyba będą same słodkości

Gość gość
Piasek kinetyczny i czekoladowe jajo niespodzianke z mikolajem

Gość gośćop
Oprócz słodyczy puszkę z kartami piłkarzy i aparat fotograficzny (prezent kupuje wspólnie z moimi rodzicami) .

ja zawsze robie dwa 2 prezenty 6 grudnia i 24 wiec 6 raczej skromnie w tym roku auto i slodycze oraz kino na sw kierownice do xbosa zabawki

Gość gość
Moja córka - 4 lata dostanie: - 6 grudnia na mikołajki, od nas: strój wróżki czyli skrzydełka, różdżka i taka spodniczka i zestaw pierdółek do włosów typu gumki, spinki, opaski - lubi takie sprawy, od moich rodziców: książeczkę o świętym Mikołaju, od chrzestnej (zawsze przychodzi ): puzzle - na święta od nas: ogromne pudło lego i konika takiego dużego gadającego z serii little pony, od dziadków: lalkę barbie wróżkę z tej serii Dzwoneczek, od chrzestnej: taka lalkę-główkę do czesania i ubranie - sukienkę

Gość gość
5 latka: - mikołajki - lalka MLP Equestia girls - Twailight Sparkle - w Biedronie były w fajnych cenach :)) - wigilia- lego Disnegy - pałac kopciuszka 6 miesięczniak: mikołajki - interaktywny bębenek wigilia - małpka na kuli fischer price

Gość gość
zapis na prawko

Gość gość
10latka - nic. Tam mi dała popalić ostatnio, że nie dostanie nic. Uprzedzałam ją i ostrzegałam, ale to olała więc będę konsekwentna. Serce mi pęka, ale nie dam gówniarze sobie wejść na głowę.

Mikołajki - dostanie w pojemniczku gotowe ciasto ( surowe) na pierniczki , zestaw foremek do ciasteczek oraz dekoracje do pierniczków :) Mój syn lubi taką zabawę :D Na Święta - gra planszowa oraz komputerowa + słodycze.

Gość gość
a podoba wam się taki pomysł www.allegro.pl/cukierki-krowki-ze-zdjeciem-prezent-swieta-mikolaj-i4866350032.html ? widzialam takie krówki w internecie jako weselne, a ja chyba zamowię dla mojej dzieciarni

Gość gość
Corka 3 lata: Na Mikolaja - zestaw ciastoliny + slodycze Urodziny 21 grudnia - Lego duplo Gwiazdka - Ksiazka+ male pojemniki ciastoliny z brokatem (Bo byly gratis do duzego zestawu) I slodycze. Dostanie jeszcze prezenty od dziadkow I chrzestnych. Przez date swoich urodzin ma kumulacje:) 3 miesieczny synek dostanie ubranka

Gość gość
Córka 5 lat -lalke Elsa Syn 9 - jakąś grę na ps (mąż wybiera, bo ja się nie znam ha ha) i duzo słodyczy, a teraz jeszcze zastanawiam się nad tymi krówkami, które ktoś tam wyżej podesłał, bo fajna sprawa :)

Gość gość
no ja właśnie też się nad nimi zastanawiam dlatego wrzuciłam tylko nie mogę się zdecydować na wzorek :D

Gość gość
Wczoraj kupiłam na 6 grudnia jednemu gre planszową PRL ,doładowanie do telefonu i słodycze ,drugi grę głodne Hipcie oraz słodycze .

Gość gość
5latek pod poduchę dostanie drewniane kredki bambino w metalowym opakowaniu i wszystko. Pod choinkę duży zamek Fisher price

Gość kiuyuiyi
Córa (5 lat) miała nic nie dostać bo nie kultywujemy Mikołajek. Wystarczy że w zerówce będą. (U nas w rodzinie nigdy tego nie było, prezenty dostawało się pod choinkę). Ale że wpadł mi w ręce jakiś film dla niej, to dam na Mikołajki. Może dokupię grę planszową bo już od dawna planowałam. Nie chciałam jej przyzwyczajać ale nie wiem czy dzieciaki nie będą się chwalić co dostały, to niech i ona ma.

Gość Tasmanska
Rózga i kropka

Gość MamusiaStasia29
U mnie też będą słodycze i książeczki :)

Gość gość
To i dla siebie rózgę kup albo zerwij z krzaka bo czyja to zasługa że dziecko niegrzeczne .

Gość gość
Syn - 4 lata - na Mikołaja dostanie puzzle i zabawkowy telefon. Na prezent choinkowy nie mam pomysłu

Gość gość
U mnie córka 4 lata dostaje lalkę Barbie, książeczkę, cukierki i jakieś ubranka na Mikołajki. Starsza córka t shirt, lakier do paznokci i spodnie. Syn 16 lat bluzę, t- shirt i cukierki i pewnie 50 zł mu dołożę.

Gość Tasmanska
To było do mnie? a prosze bardzo, rozge tez mogę dostać Jeśli zasłużona, wiec przyjmę z pokorą

Gość gość
u nas mikołaj przynosi prezenty pod choinke a teraz nie obchodzimy mikołajek tak było od zawsze i dzieci tak nauczone

Gość gość
W mikolajki pieczemy pierniczki ;-) dla Mikolaja ,,choinkowego" ;-)

Gość gość
Ja dam 17 córce 50 zł i niech sobie kupi co chce,a synowi (12 lat) zestaw skarpet z batmanem.

Gość gość
A ja dzieciom kupiłam monte i po wafelku i to im dam do butów.

Gość gość
W moim domu rodzinnym nigdy nie było tradycji prezentów pod choinką, a szkoda, jeden prezent, mniejszy czy większy, był właśnie 6. grudnia i przynosił go Mikołaj, oczywiście. Teraz, odkąd mamy dzieci, wprowadziliśmy tradycję wigilijnych prezentów, bo to po prostu miłe i fajne uzupełnienie wieczoru. Tak więc mój synek, 3,5 roku na Mikołajki dostanie tylko paczkę w przedszkolu, a solidniejszy prezent właśnie pod choinkę.

Gość gość
Kupiłam córce na mikołajki zestaw gumek do włosów i bezbarwną pomadkę.Na gwiazdkę dam jej sukienke z hana montana i kapcie.

Gość gość
Nie chciało mi sie kupować żadnych d**erelek to włoże dziecku do buta 5 zł i sama sobie cos kupi.

Gość Przemek 123
A moja mala to ruzge dostanie w tym roku taka niegrzeczna byla :-)nie no zartuje na 6tego duze jajo niespodzianke a na wigilie skromny prezent bo reszta na jej konto oszczednosciowe a to sie jej w zyciu bardziej przyda bo juz nie mamy z zona gdzie tych zabawek chowac,dobrze ze na nasze jest jeszcze miejsce :-)