Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wasz dzieci dostaną na Mikołaja?

Polecane posty

Gość gość
A ja swojemu synowi zloze tylko zyczenia rano.

Gość gość
lego wielkie pudło - zestaw policyjny, reklamują teraz , a on chce tylko to, ah te reklamy, i owoce a malutki zabawkę edukacyjną

Gość gość
lego zestaw policji, wielkie pudło, cenowa masakra

Gość gość
U mnie w rodzinie zrobiliśmy zakupy w sieci. Dzieci dostaną zabawki, kupiliśmy je po okazyjnych cenach za pośrednictwem aliexpress24.pl. Polecam i Wam w necie o wiele łatwiej znaleźć tańsze oferty. Wyszło mi za całą masę zabawek jakieś grosze.

Gość gość
Puzzle albo grę - do wyboru

Gość gość
Moje chyba nic bo w sklepie internetowym sie pomylili i wyslali nie ta zabawke ktora zamawialam. A nowa chyba nie zdazy przyjsc...

Gość gość
Ciastoline. O ile dojdzie :D a pod choinkę duplo. Słodyczy nie daje bo dostaje od babć i w życiu tego nie przeje :/

gre -hide and seek monkey- gre na konsole - skylanders trap team samochod trashpack duze pudlo lego minecraft a corka troche bardziej skomplikowanae bo to juz 17latka wiec chcialabym dac jej karte prezentowA niech sobie kupi ciuch czy perfumy i musze znalezs jak najbardziej profesjonalny zestaw do robienia bizuterii bo ona lubi w tym dlubac , do tego dostanie dobra ksiazke

Gość Kamka236
Moja Asia dostała od mikołaja strój księżniczki. Kupiłam na selgros24.pl. Będzie w sam raz na bal choinkowy i jakieś "księżniczkowe" urodziny w styczniu u koleżanki.

Gość gość
U nas zawsze dużo prezentów - na ile mogę staram się żeby dzieci miały radosne i święta i wymarzone podarunki.

Gość gość
Ja to wsadzam do buta batonik, pod poduszkę pluszaka, a zawsze po południu co stało się naszą rodzinną tradycją bierzemy słodkości z naszej ulubionej cukierni http://cukierniatortykatowice.pl/ - dla moich dzieci niezmienni eprowadzonej przez mikołaja rzecz jasna