Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpmeplease256987

JAK POMÓC NOWORODKOWI ?

Polecane posty

Gość helpmeplease256987

Witam. Mój 4 dniowy synek ma problem z wypróżnianiem , nie może zrobić kupki. Przy tym cały czas jest płaczliwy, nerwowy i śpi zaledwie 2 min. budząc się z płaczem,tylko podawane mleko jest w miarę uspokoić malca dosłownie na chwilkę! Proszę o porady doświadczonych mam.

Gość gość
kup mu lusterko

Gość gość
LEWATYWĘ MU ZRÓB

Gość gość
Spróbuj mu masować brzuszek, możesz podkurczać jego nóżki do brzuszka. Jeśli karmisz piersią to pamiętaj, że Twoja dieta ma ogromne znaczenie. Jeśli to mm, to może warto zmienić mleko?

Gość gość
Staraj sie nie przesadzac z czestosci karmienia, zwlaszcza jesli karmisz mm. Oczywiscie malenstwo nie moze byc glodne ae np odawanie butelki co10-15 mi mze pogorszyc sprawe. Dzieci rodza sie z niedojrzalym ukladem pokarmowym i stad te problemy. Najlepiej nie szukaj infomacji w internecie tylko skonsultuj sie z poloza-byla juzu was na wizycie i pewnie maz jakis nr telefonu do niej? W interencie znajdziesz tylko sprzeczne nie zawsze dobre rady. Jedni radza pomoc troche termometrem, inni zeby rurke odgazowujaca zastosowac, jeszcze inni masowanie brzuszka. Najlepiej zeby kts zobaczyl dzieciatko i swoim doswiadczeniem i spokojem podszedl do sprawy.

Gość gość
Dziękuję za opinię 2 ostatnim komentarzom ! : )

Gość gość
a może jest po prostu głodny? KArmisz piersią,czy mm? Moja mała na początku była tylko na piersi i nie było kupki codziennie,ponieważ mleko matki lepiej się wchłania. Ale miała miękki brzuszek,płaczliwość ciągle była,dopóki nie zaczęłam dokarmiać.