Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na stary email przyszło mi coś z policji i się boje

Polecane posty

Gość gość

A dokładnie "asp. Barbara FICNER Referat d/w z Przestępczościa Gospodarczą KMP Mysłowice tel. 32 3173276 " i jest plik do pobrania podpisany "omega mysłowice pdf" którego oczywiście nie pobrałam. Nie wiem czy coś jest na rzeczy? Nic nie przeskrobałam. Na googlach nikogo takiego o tym nazwisku nie znalazłam. Ktoś dostał coś podobnego? I czemu przyszło mi na email a nie drogą pocztową?

Gość gość
Ja tego meila od lat nie używam. Czasem tylko wchodzę żeby pokasować stare wiadomości

Gość gość
nie otwieraj bo zawirusujesz kompa, policja wszystko wysyła normalną pocztą, ewnetualnie pomyłka w mailu, to może być korespondencja wewnętrzna

Gość gość
Dostałaś wirus i po otwarciu pliku stracisz wszystkie dane.

Gość gość
Zadzwoń i spytaj o co chodzi

Gość gość
Ale nie byłoby chyba nr tel jeśli miałby być to wirus? Tak sobie myślę że jak pobiore to będą mieli wgląd w mego kompa,odkryją gdzie mieszkam itp. Albo zwyczajny wirus. Ale jestem wkurzona. Jeszcze zanim tą wiadomość otworzyłam to było 'potwierdzenie odczytu'. Odpisałam tylko 'o co chodzi' ale już żałuję że wogóle odpisałam.

Gość gość
Jak zadzwonię to też dojdą kto dzwonił. Jezu,ta policja to o głupoty człowieka może zgnębić. Kiedyś umówiłam się z kolesiem z neta na sex a okazało się potem że to policjant z wydziału kryminalnego i zamiast sexu przeprowadzał ze mną wywiad bo jego zdaniem jak się puszczam to na pewno wiem coś o świecie przestępczym :| Potem wydzwaniał mi na tel bo obiecywał kase za informacje a ja nic nie chciałam mówić. Groził że jak zmienie nr tel to i tak mnie znajdzie i się przed nim nie ukryje

Gość gość
sprawdzilam, taki aspirant barbara nie istnieje nr, tel tez nie istnieje. pewnie wirus.

Gość gość
dzięki :)