Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze sposoby na ludzi chamskich plotkarzy

Polecane posty

Gość gość

Itp gnoi, czy najlepsza jest obojętność bo to ludzi denerwuje, ja kiedys ucielam znajomość co musze powiedzieć ze moja byla koleżankę wprawilo w oslupienie i sie zalila wokół ale ja nie toleruje chamstwa nienawiści i plotek ktore wyrzadzaja krzywdę

Gość gość
Ignorancja to najlepszy sposób, jeżeli nie chcesz dać się wciągnąć w chamskie gierki. Osoba zajmująca się plotami, to niewątpliwie osoba mało inteligentna, jeśli przy tym krzywdzi drugiego, to zwyczajnie chory szkodnik społeczny, który ma zryta psychiką, niskie, ale ukryte poczucie wartości, niezrealizowane cele i niemożliwe do osiągnięcia przez nią cele życiowe, smaruje innych, by odwrócić uwagę, od swoich problemów i niedoskonałości.

Gość gość
zgadzam się obojętnosc to najlepszy sposob chociaz zerwanie znajomośći z ktorej nic nie wynika tez jest dobre, nawet jesli to to byla dobra koleżanka, bo to nie znaczy ze skoro kogos znamy 10 lat to ten ktos bedzie zawsze w porządku

Gość gość
Ja tak ignoruje swoja byla zonke,ona wypisuje te swoje brednie ja nic,ale inaczej sie nie da bo jak tylko odpisze jej na jednego ta nie umie skonczyc chapać,a ignoracja ja boli bo jak mozna ignorować pieprzona moniczke