Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tata woli curke nowej kobiety a ona mnie raczej nie

Polecane posty

Gość gość

ojciec zostawil mame dla innej. ma curke w moim wieku 18 lat. teraz mieszkam z nimi bo mama zachorowala i jest w szpitalu. ta suka jest rozpieszczana chwalona przez nich . a ja jestem w jej cieniu. tata ja kocha jeko kochanica tez. a gdzie troche uwagi dla mnie ona mnie traktuje na dystans i widze jak sie cieszy ze jej cureczka jest kochana przez mego ojca. a czemu ona dla mnie taka nie jest. k***a ta suka ma swego ojca ktury tterz swiata poza nia nie widzi. czuje sie przy niej jak smiec. a nadodatek jest bardzo ladna nie to co ja z krzywym nosem

Pamiętaj, życie na ziemi trwa tylko chwilę. Jeżeli jest Ci źle teraz, to większa będzie nagroda w niebie.

Gość gość
Anita? Nadal nie używasz słownika?

Gość gość
Bo widocznie przypominasz mu zone a moze nawet tak samo zachowujesz sie ja twoja matka. Jestes zlosliwa pytkata etc. Moze warto zastanowic sie nad soba

Gość gość
A jak on ją woli? Od tyłu też??

Gość gość
nie jestem pyskata. ale jak on twierdzi ma nawą rodzine. ja mu nic nie zrobiłam. ona jest pyskata i rozpieszczona i sie żadzi. ale ja zawsze karzdy pociesza jak ma problem. a na mnie tata za byle co krzyczal. jak mama wruci to sie z tadd wyniose. on nawet nie chcial abym tu została. widzicie nie trzeba byc pyskatym. poprostu niechcianym k***a

Gość gość
Ale chyba zacznee byc pyskata bo czuje jak rosna we mnie dziwne emocje. i wygarmne mu wszystko i plune w twarz