Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawkobiecejduszy

Dziewczyny, którego mężczyznę wybierzecie w pierwszej kolejności? : )

Polecane posty

Gość ciekawkobiecejduszy

Co jest najważniejsze, jeśli trzeba wybierać? Kiedy mężczyzna ma sporo pieniędzy, tak że nie trzeba się martwić, starcza na życie na dobrym poziomie? Czy kiedy mężczyzna jest cudownym kochankiem, sprawia, ze odlatujecie z rozkoszy i nie chcecie się pozbywać przyjemności, bo on spełnia wasze potrzeby ...czy może wtedy jak to ewolucja nakazuje, zostajecie z tym co ma zasoby i znajdujecie kochanka, którzy dobrze seksi? Ale raczej chodzi mi o to, czy zostaniecie przy mężczyźnie, kiedy fantastycznie ******* mówiąc kolokwialnie? : ) Który jest bardziej cenny?

Gość gość
wiadomo, że ten kasiasty, co mi po tym ze dobrze rooha jak będe biede klepała całe życie

Gość gość
pewnie że ten pierwszy kasiasty, co mi po roochaniu jak do gara nie bedzie co włożyć

Gość gość
ale wybierze do czego, seksu czy związku?

Gość ciekawkobiecejduszy
..do związku ale na czym ma się opierać? bo na "miłości" powinien, ale czy takie istnieją? jeśli tak, to extra więc zapytałem o bardziej prawdopodobne bo nie wiem, czy kocha się za darmo choć nie mam tu pretensji i żalu, tylko tak mi się wydaje

Gość gość
hahah mam polewke z tych niedojd zyciowych, które lecą na kase :) wiele facetów z kasą ma łeb na karku i zostawią was z niczym za pare lat wymieniając na lepszy model... a Tobie zostanie szmata na wyspach, bo zamiast edukowac sie i próbować coś osiągnąc bedziesz zerowała na kims innym :) Pzdr

Gość gość
hahah mam polewke z tych niedojd zyciowych, które lecą na kase usmiech.gif wiele facetów z kasą ma łeb na karku i zostawią was z niczym za pare lat wymieniając na lepszy model... a Tobie zostanie szmata na wyspach, bo zamiast edukowac sie i próbować coś osiągnąc bedziesz zerowała na kims innym usmiech.gif Pzdr x odezwał się zabiedzony prawiczek