Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawkobiecejduszy

Dziewczyny którego mężczyznę wybierzecie w pierwszej kolejności? : )

Polecane posty

Gość ciekawkobiecejduszy

Co jest najważniejsze, jeśli trzeba wybierać? Kiedy mężczyzna ma sporo pieniędzy, tak że nie trzeba się martwić, starcza na życie na dobrym poziomie? Czy kiedy mężczyzna jest cudownym kochankiem, sprawia, ze odlatujecie z rozkoszy i nie chcecie się pozbywać przyjemności, bo on spełnia wasze potrzeby ...czy może wtedy jak to ewolucja nakazuje, zostajecie z tym co ma zasoby i znajdujecie kochanka, którzy dobrze seksi? Ale raczej chodzi mi o to, czy zostaniecie przy mężczyźnie, kiedy fantastycznie ******* mówiąc kolokwialnie? : ) Który jest bardziej cenny?

Gość gość
...czy może wtedy jak to ewolucja nakazuje, zostajecie z tym co ma zasoby i znajdujecie kochanka, którzy dobrze seksi? xx nic dodać, nic ująć:D

Zostałabym z tym w którym bym się zakochała :) Miłość jest najważniejsza i nie mam na myśli miłości do pieniędzy :)

Gość ciekawkobiecejduszy
czyli jednak lepiej mieć i to i to, a nie tylko jedno, czyli bez kasy tylko kochankiem pozostaje zostać ; )...

Gość gość
Hej Silena To jeszcze takie wartości są ważne w życiu dla niektórych? W takim razie pozytywne zaskoczenie!

Gość ciekawkobiecejduszy
i mówię to ja, ciekawkobiecejduszy! A twój cytat jest mega o zmysłowości!!! w oczach wszystko zobaczysz

Gość gość
czekam aż się trafi pogarnięty finansowo i dobry w łóżku i jeszcze do tego mający parę innych cech, które mnie kręcą, a do tego czasu uprawiam radosny seks z jakimś gołodupcem.

Gość ciekawkobiecejduszy
gość 21"19 a jakie jeszcze inne cechy Cię kręcą w mężczyznach? i ile masz lat oraz kiedy chcesz znaleźć takiego, który ma to wszystko?

Gość gość
Gołod***ec to palant, który jest nieudacznikiem, bo nie umie zarobić na dostatnie życie, po co komu taki? Seksu do garnka nie włożysz?

Wierzę,że na tym pokręconym świcie jest masa ludzi dla których szczera miłość jest najważniejszą wartością:)

Gość gość
Silena nie graj wariata. Co Ci z miłości jak bedziesz miała pajaca co nie umie sobie w życiu poradzić, znienawidzisz go szybko i będziesz nim gardzić, w co Ty wierzysz?

Gość gość
Kobieta zakocha się w tym, który ma predyspozycje samca alfa. Zamiast pytać przeczytaj książki : 1. Neil Strauss - Gra 2. Mystery - zwab piękną kobietę do łóżka A później to już samo pójdzie, bo będziesz wiedział czego szukać.

Gość gość
Człowieku teorie z książek już setki razy były obalane, szczególnie te dotyczące właśnie zachowań człowieka:) Kobieta może się zakochać w samcu alfa i nawet jeżeli w tym odużeniu wyjdzie za niego, a później on okaże się niezaradną cipą, to miłość szybko jej przejdzie łącznie z ochotą na seks:(

Gość gość
Ale raczej chodzi mi o to, czy zostaniecie przy mężczyźnie, kiedy fantastycznie ******* mówiąc kolokwialnie? : ) x Fantastycznie.. gwiazdkuje???