Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrodna matka??

Polecane posty

Gość gość
To taki przyklad ze z niczego mozna cos wykombinowac-i nie martw sie na zapas o to czy gdzie indziej chodzimy bo las, rzeke, plaze, gory itd tez znamy i uczeszczami a Twoj kasliwy komentarz wsadz sobie w scisniety zalem od:byt

Gość gość
A i jeszcze dodam ze nie mieszkamy w blokowisku tylko na osiedlu domow szeregowych wiec mamy takze ogrod do dyspozycji i nie wyglada to jak chodzenie miedzy blokami z samochodami zaparkowanymi na chodniku-teraz pluj jadem, pluj

Gość gość
a ja wam powiem kobiety tak: mam cudowny kontakt z corka , ale gdybym miala mozliowsc powtorzenia wychowywania corki jeszcze raz -zupelnie inaczej bym postepowala . Nie popelnilabym tych bledow , ktore robilam jako mloda mama. No coz -nie da sie . Wiec miejcie Panie troche wiecej wyrozumienia dla mam , bo nie ma szkol dla mam :-)

Gość gość
12:46 to ty plujesz jadem poki co :-D :-D a teraz spadaj

Gość gość
Mamo z 12:53 nie zrozumiesz pewnych spraw, bo sa matki, które się starają i takie, które maja dzieci gdzieś. Najpierw rodzą, a potem robia wszystko na "odwal się", niestety.

Gość gość
i dlatego aborcja powinna być darmowa i legalna, mniej by było tego żalu i oglądania się za siebie. A wy jak uważacie, powinniście być na świecie czy lepiej aby te paskudne matki was wyskrobały? wszyscy mieliby się lepiej prawda?

Gość gość
12:55 To Ty czytajac komentarz starasz sie doszukac czegos do czego mozna sie doczepic wiec ja odpowiadam do takich ludzi jak oni do mnie. To Ty spadaj

Gość gość
Zgadza się ,jedzenie to podstawa.s

Gość gość
13:08 spadaj stad :-D ile razy mam powtarzać :-D

Gość gość
Tak se mozesz powtarzac mezowi jak Ci pozwala. Ja bede tu ile bedzie mi sie chcialo

Gość gość
No to se tu bądź :-D A do męża mówię : MISIACZKU :-D pa pa

Gość gość
ja tak do męża nie mówię ale kiedyś tak mnie miał zapisaną na komórce -jako "misiaczek",stare dzieje.S