Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katolicy sa jednak idiotami. Sluchajcie co moj kolega zrobil

Polecane posty

Gość gość

Z dziewczyna byl 6 lat. Zero seksu, calowania itp bo czekalo z tym do slubu. On jest strasznie radykalnym chrzescijaninem. Ostatnio rozstał sie z dziewczyna. Mieszkamy na wsi wiec kazdy wszystko o kazdym wie. Ona zostala zgwalcona w sąsiedniej wsi. Gadalam z tym facetem i on sam oświadczył ze ja rzucił bo nie wezmie slubu z nie dziewica. Co za idiota.

Gość gość
I uprzedzam wasze domysły. Ona sie nie puscila. Sama tez byla bardzo religijna. To byla głośna sprawa na cala wies. Ci faceci poszli do wiezienia.

Gość gość
Co za palant. Mam nadzieje ze nigdy w takim razie nie wezmie zadnego slubu, bo szkoda kazdej dziewczyny dla takiego dupka :O swoja droga skoro dla niego dziewictwo to tylko kawalek blony to szkoda gadac... bo fizycznie dziewczyna nie jest dziewica, ale psychicznie jest bo seksu nie uprawiala, ciezko g**** liczyc jako seks...

Gość gość
Ale sukinsyn/ Żeby mu życie jeszcze pięknem za nadobne odpłaciło

Gość gość
No on to powiedzial przy kilku znajomych i wszyscy milczeli dopiero jak sobie poszedl to pokazali ze sa w szoku

Gość gość
zeby jeszcze jego stado pedałów zgwałciło

Gość gość
Szkoda, że ci znajomi zmilczeli - powinni mu uświadomić, że jest zwyczajną świnią.

Gość gość
sex analny nie jest grzechem bo gdyby byl to księża by go nie uprawiali

Gość gość
Współczuje tej dziewczynie jak ona się teraz czuje, spotkała ją tragedia a najbliższa osoba jeszcze jej wbiła nóż w plecy.

Gość gość
Co za gościu... jednak idiota.

Gość gość
ja jestem z tej wsi, dziewczyna jest depresji, leczy się teraz psychiatrycznej, ale po co pisać to. na forum?

Gość gość
Masakra. To musi być jednak wiocha. I nikt gościowi nie przetłumaczy? Matko jedyna co ta dziewczyna musi teraz przechodzić to głowa mała. Takich katoli to na kilometr omijać. Ale nie wszyscy katolicy to idioci nie generalizuj tak, ok?

A pomysleliscie, ze dziewczyna ma taki uraz psychiczny, ze nie chce wyjsc za mąż? Przynajmniej w najblizszej przyszłosci? Autorze, nie generalizuj tak, bo ci wejdzie w nawyk.

Gość gość
Ja omijam takich nagorliwych KATOLI,bo nawet katolikami by ich nie nazwała . To są na ogół psychiczni ludzie...

Gość gość
urszak a co ma piernik do wiatraka? Autorowi chodziło o to,że jego kolega kompletnie się nie przejął sytuacją , która zaistniała zamiast tego jeszcze oświadczył,że z niedziewicą ślubu nie weźmie. To normalne nie jest, bo czym ta dziewczyna zawiniła,że spotkała bandę idiotów?

Gość gość
Urszak- Wiesz my tu nie o tym autorowi, mi i innym raczej chodzi o to że kolega autora z nie dziewica nie będzie i zamiast wspierać kobietę z którą był 6 lat to ja od tak rzucił jak śmiecia i jeszcze się nie wstydzi znajomym podać powodu. W ogóle nie dziewica to ona nie jest jest nadal dziewicą mentalnie. Psychicznie aktu seksualnego nie odbyła.

Gość gość
Ale prowo .Nie dajcie się podpuszczac

Gość gość
jemu juz ten maly nie staje i dlatego sie wycofal,przeciez to u niego trwa 2 sekundy i koniec, lepiej ze jej niechce zycie by jej tylko zmarnowal przypominajac jej o tym g****ie