Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facet nalega na dziecko..prosze wypowiedzcie sie.

Polecane posty

Gość gość

Otoz jestem z facetem 3 MIESIACE :O Znamy sie duzo..dłużej. Kocha mnie wiem to, czego niestety ja nie mogę powiedzieć. Ja 23 lata, On 31. Problem w tym, że On nalega na dziecko, chce je mieć mowi mi o tym często. :O Ja nie dowierzam, dla mnie to śmieszne/dziwne/niedorzeczne zarazem. Jak po takim czasie, On moze chcieć mieć ze mną dziecko. Nie mam do tego warunków narazie, On ma.. ale bardziej zastanawia mnie co tym kieruje, napiszcie mi ?? Kto moze sie wypowiedzieć ? Tylko proszę bez chamstwa, ja sama wiem, jak w dziwnej sytuacji sie znajduję.

Gość gość
Dla niego jest czas, a dla ciebie nie. Kompromisu w tej sprawie sie nie da osiagnac. Powiedz mu jasno ze nie zamierzasz miec dziecka przez nastepne 10 lat, bo musisz zajac sie soba i swoim rozwojem i kariera, a jak nie poslucha to znajdz innego faceta.

Gość gość
To nie takie proste, wiele do niego czuję ale nie moge powiedzieć, że go kocham ... jeszcze za wcześnie przecież, ale powiedzcie mi, po 3 mesiacach, On chce miec ze mną dziecko ?? :O Przecież to wiąże ludzi na całe zycie.

Może chce cie związać na cale zycie...;),nie dać ci uciec;).Ale po 3 miesiącach to cokolwiek niepoważne,pachnie desperacją.Poczekaj ,tym bardziej,że nie jestes na 100% pewna swoich uczuć! Naprawdę jest gotowy na dziecko?Macie jakichś znajomych z malym dzieckiem?Może opiekujcie się niemowlakiem jak często sie da i zostawiaj tę opiekę w jego rękach,zobaczysz czy ma naprawdę wielką potrzebę niańczenia czy raczej kontroli nad tobą.

Gość gość
chce mieć dziecko i nie żenić się?

Gość gość
Skoro go nie kochasz, to chyba nie ma żadnej mowy o dziecku.

Gość gość
No właśnie a o ślubie to nic nie wspomniał :P? 3 miesiące to jest tak krótki czas,że chyba chłop na głowe upadł albo chce Cie uziemić w domu,bo jest zazdrosny o innych facetów, a jak będziesz w ciazy to przestana sie za toba ogladac.