Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LUDZKA URODA ......

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie kazdy czlek jest przecietny,nie ma ani pieknych ani brzydkich,no chyba ze ktos sie calkowicie zapusci poza tym kazda epota niesie za soba nowe "piekna". w starozytnym Egipcie baba byla piekna gdy miala dluugi nochal i mocno podkreslone oczy.W star.Rzymie ryj mial byc po prostu proporcjonalny a sylwetka miala byc z sadlem,wiekim zadem i malymi cycami.W sredniowieczu baba miala miec wysokie czolo,blond wlosy i snieznobiala cere,male zeby.Ten ideal sredniowieczny utrzymywal sie przez dluugi czas.Potem w Baroku baba miala byc tlusta swinka. W Romantyzmie baba miala byc podobna do tego idealu sredniowiecznego a do tego miec "bogata dusze". W czasach przedwojennych i wojennych baba miala miec gesta czupryne,bardzo jasna karnacj***ardzo waskie usta. a teraz wszedl ideal najbardziej poj**any i durny z tych wszystkich pozostalych epok wielka d**a,wielki cyc,ryj jak skrzyzowanie kosmity z zaba(wielkie gały,brak nozdrzy,ogromne wary ociekajace restylanem) i wszyscy ktorzy odbiegaja od tego kanonu sa pasztetami! to jest chore!widze dziewczynke o niebieskich oczach,ladnej twarzyczce,bialych zabkach i co z tego ze ma tak ladna wg mnie twarzyczke skoro dla konesera "idealow"haha,jest paszczurem! ludzie ktorzy dziela ludzi na ladnych i brzydkich wg chorych kryteriow i idealow ,sa pie**olonymi pustakami bez wlasnego zdania! ladna osoba to nie ta ktora sie lansuje ale ta ktora sie widzi i nam sie podoba.glupie ch*je jakby wam wmowili ze jola rutowicz to piekny ideal i 5lat tak wmawiali,sami byscie gadali jaka ona pikna pusty,j**any swiat i tyle

Gość gość
natura stworzyla rozie wygladajace zwierzeta,roslinny kwiaty i wszyystko jest pieke ma swoj urok

Gość CREAMvan
ludzka uroda jest spoko, ale wolę kocią. w ogóle koty są lepsze, niż ludzie.

Gość gość
No ja mam najwyraźniej urodę , która nie pasuje do dzisiejszego kanonu piękna, bo nie mam ani wielkiego tyłka jak Kardashian ani biustu jak Pamela ani nadmuchanych ust jak Natalia Siwiec. Jeśli ktoś brałby pod uwagę te rzeczy to myślę,że tak mógłby mnie nazwać pasztetem.

Gość gość
chyba nikt nigdy nie wyraził opinii, że Rutowicz jest piękna, nie irytuj się tak :)