Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesli czlowiek ma mysli samobojcze to powinien sie im poddac

Polecane posty

Gość gość

bo mysli samobojcze maja przewaznie ludzie biedni, brzydcy, chorzy, niezaradni, z problemami psychicznymi...jednym slowem gorsi..wiec te mysli nie pojawiaja sie bez powodu...te ososby same wiedza ze sa gorsze/slabsze wiec lepiej niech sie zabija niz np przekazuja swoje trefne geny dalej... i mozecie pisac swoje moralne frazesy ale swiat i tak zawsze bedzie promowal lepsze geny a nieudacznicy beda plakac w poduszke pocieszajac siebie nawzajem

Gość gość
rozumiecie?

Gość gość
p********z ćwoku ,ja jestem lepsza od Ciebie i co mam Cie zabić?

Gość gość
nie jestes lepsza jestes tepa bo nie odrozniasz morderstwa od samobojstwa

Gość gość
no mów tchórzu ,mam ochotę wypatroszyć flaki każdemu kto nie szanuje wrażliwszych od siebie

Gość gość
a nie liczy się efekt końcowy ?chyba o to Ci chodzi

Gość gość
problem w tym ze to własnie najsłabsi i najglupsi sie rozmnażaja i maja najwiecej dzieci . .Twoj***ajki o trefnych genach są mało przekonywujace.

Gość gość
i pamiętaj ćwoku prawdziwie silna jednostka chroni słabych nie w Tobie nic silnego sajonara

Gość gość
Zgadzam się,aborcja i eutanazja; tylko tyle ćwokom się należy. :-)

Gość gość
Czy na tym forum są jeszcze jacyś normalni ludzie?

Gość gość
22.48- tak chodzi mi o to zeby pozwolic zeby te slabe geny calkowicie sie wyeliminowaly

Gość gość
ja jestem normalna.To nie jest wina tych ludz,że są tacy a nie inni powinno się im pomóc

Gość gość
w efekecie koncowym wszystkim by to wyszlo na dobre!! no sami pomyslcie chcieli byscie byc dzieckiem brzydkiej, biednej alkoholiczki z depresja?

Gość gość
'ja jestem normalna.To nie jest wina tych ludz,że są tacy a nie inni powinno się im pomóc" prawda to nie jest ich wina to jest wina ich rownie nieudolnych rodzicow..tak to jest jak seks zaczyna uprawiac brzydka dziewczyna z depresyjnym brzydkim lekoo uposledzonym prawiczkiem..i powstaja potem kolejne pokolenia nieudacznikow

Gość gość
i co prawda w oczy zakula? doszliscie do jakis sensownych wnioskow?

Gość gość
nie masz podstawowej wiedzy a chcesz się bawić w Boga i jego genetykę zajmij się swoją dupą tylko to do Ciebie należy

Gość gość
niedługo i tak zdechniesz, życie jest bardzo krótkie, już niedługo przyjdą choroby wieku starczego ,myślisz że jesteś długowieczny :-)i k***a żeby Ci lekarze nie pomagali pożyczyć?:-)

Gość gość
podstawowa prawa natury na tym sie wlasnie opieraja dlaczego biednym brzydkim niezaradnym facetom tak trudno znalesc dziewczyne? bo sa GORSI od tych przystojnych, zaradnych, bogatych dlaczego brzydkie i niesmiale dziewczyny sa conajwyzej wysmiewane przez swoich szkolnych kolegow i zostaja sfrustrowanymi samotnymi zahukanymi pannami? BO SA GORSZE OD SWOICH SEKSOWNYCH KOLEZANEK jesli dziewczyna jest brzydka i pewna siebie to byc moze uda jeje sie kogos wyrwac ..izaplodnic najwyrazniej gen pewnosci siebie jest bardziej promowany.. brak podstawowej wiedzy to Ty przedstawiasz otlumaniony przekazywanymi moralnymi klamstwami

Gość gość
i zgodnie z Twoją teorią gdy zachorujesz powinieneś szybko się unicestwić ,zrobisz to bo przecież znajdziesz się w grupie jak wymieniłeś chorych czyli gorszych ,zrobisz to by być uczciwym wobec siebie?

Gość gość
ja akurat jestem wolna od poglądów mas,a Ty wilce zmartwiony rozpłodem

Gość gość
"niedługo i tak zdechniesz, życie jest bardzo krótkie, już niedługo przyjdą choroby wieku starczego ,myślisz że jesteś długowieczny usmiech.gif i k***a żeby Ci lekarze nie pomagali pożyczyć?" ale przez wiekszosc zycia sobie pouzywam..na starosc tez przestane byc wiele warty i wtedy umre .. wy jestescie starzy za mlodu i tak tez wyglada wasze zycie

Gość gość
odpowiedz czy to zrobisz gdy zachorujesz,albo lepiej nie hehe

Gość gość
używaj używaj i tak ślizgasz się po powierzchni ,nie zdobyłeś niczego co cenne pyłem byłeś i w pył się zmienisz krążąca materia

Gość gość
zalezy na co zachoruje jesli na raka to bede walczyc bo byc moze wygram i bede zyl swoim dawnym zyciem jesli na jakas nieuleczalna meczaca lub oszpecajacaa chorobe wtedy sie zabije po co mam meczyc sam siebie i otoczenie?

Gość gość
i zostaw kafe i idz używać pisarzu

Gość gość
idz promować geny zrób 9 i tak jest przeludnienie

Gość gość
nie bede przeciez uzywal 24 h na dobe

Gość gość
używał ,

Gość gość
im przykrzejsza prawde sie ludziom powie, tym bardziej beda sie przed nia bronic i racjonalizowac na tysiace sposobow nawet grupowo,..czego przykladem sa religie..ludzie tak bardzo boja sie smierci,samotnosci ze grupowo wmawiaja sobie ze jest bog ktory ich kocha i ktory czeka na nich z rajem po smierci gdzie zobacza wszystkich swoich bliskich taaaa 🖐️

Gość gość
tak życie to tylko mięso