Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOminikkkkkkkkkk

Pomocy

Polecane posty

Gość DOminikkkkkkkkkk

Witam. Potrzebuję pomocy, chodzi konkretnie o moją słabą erekcję. Podczas ostatniej próby (pierwszej z tą partnerką) nie doszło do stosunku... Podczas różnych naszych pieszczot penis normalnie stał jak powinien, wiadomo jakaś gra wstępna no i po jakimś czasie wkładam go, a po kilku sekundach już zaczynał się robić coraz miększy. Wałkowaliśmy to tak kilka razy, stawał a po chwili znów opadał. W końcu zrobiłem jej dobrze palcami, a ja sam obeszłem się smakiem.. Dodam, że dziewczyna jest bardzo ładna, podoba mi się. Co mogę zrobić, żeby tak się nie działo? Póki co kupiłem jakiś lek na poprawę erekcji, ale to ma być tak tylko chwilowo, muszę jakoś normalnie rozwiązać ten problem. Dodam, że jestem młody (18l.)

masz 18 lat, jakie ty możesz mieć problemy z erekcją chłopie. to był pierwszy raz z tą pannicą, tak? to pewnie cię trema zjadła. nie stresuj się tak to ją zadowolisz.

Gość gośćona
Może za bardzo chcesz..stad ta niemoc. ..

Gość DOminikkkkkkkkkk
"masz 18 lat, jakie ty możesz mieć problemy z erekcją chłopie. to był pierwszy raz z tą pannicą, tak? to pewnie cię trema zjadła. nie stresuj się tak to ją zadowolisz. " Ogólnie czuję się przy niej bardzo swobodnie, ale serce biło mi wtedy bardzo szybko. Nie piję tigerów i innych takich świństw, nawet papierosów już też nie palę, bo podobno to od tego też zależne.