Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona bawi sie ze mna w kotka i myszke

Polecane posty

Gość gość

a fb odswiezyłem znajomość z dawną kolezanką z LO. Bardzo ładna, zadbana, wykształcona, inteligentna- najpierw dużo pisaliśmy sobie na czacie, potem zaczęlismy coraz bardziej flirtowac az w koncu napaliłem się na nią- bo okazywała niebywałą błyskotliwość, bystrość, moje aluzje obracała w żart, no super kobieta! W koncu zaprosiła mnie do domu, ja w okreslonym terminie nie mogłem przyjsc, potem mieliśmy pójść razem do jej znajomych na imprezę- ale poszła sama i mnie nie zabrała, po czym flirtowała sobie ze mną przez fb dalej. Niby dalej zgadza się na odwiedziny u niej w domu, ale zwodzi i żartuje- pisze, że lubi szampana się napić, albo do wanny maszeruje , generalnie chciałbym to przeciąć i wreszcie się umówić, ale po jednej propozycji ona zadaje miliony pytań i droczy się w nieskonczoność. Zabawkę sobie ze mnie zrobiła, co z nią dalej robić

Gość gość
z nia - nic, ty jakos malo konkretny widocznie jestes. albo ma innego. proste:)

Gość gość
jak faktycznie nie pasował ci termin to trzeba było od razu ustalić następny..

Gość gość
Nie byłem w stanie od razu ustalić następnego- taka praca niestety, innego nie ma bo pisała, że jest sama po rozstaniu. Czasem znika na kilka dni i nie pisze, czasem zagaduje sama w zartobliwym tonie czasem przez tel pogadamy. Problem w tym, ze ja z uwagi na pracę- jestem w stanie umówić się na 1-2 dni naprzód, a ona mi wtedy pisze że to zapóźno i ona juz się umówiła albo nie może.

Gość gość
w takim wypadku przykro mi bardzo, ale moim zdaniem ma cię w d***e

Gość misterhamilton
Po czym tak sądzisz? To po co sama zagaduje i sama zapraszała mnie do domu?

Gość gość
umow ie z nia z wyprzedzeniem;)

Gość gość
Po tym,że miga się od spotkania. Gdyby zależało jej na spotkaniu z Tobą,odwołałaby jedno swoje.

Gość gość
"Po czym tak sądzisz? To po co sama zagaduje i sama zapraszała mnie do domu? " stwarza takie pozory, a jak przychodzi co do czego to cię zlawa i mówi, że nie ma czasu

Gość gość
po ile macie lat?

Zaprosic raz na kolacje ze rznieciem i jasno jej powiedziec zeby przyszla tylko wtedy jak ma ochote na seks z Toba Powiedz jej jeasno ze mas juz dosc tej zabawy i jak nie ma ochoty na seks ztoba to Ty rezugnuejsz Kobiety uwielbiaja mezczyz ktorzy tak jasno stawiaj sprawe bo wiekszosci takich jak twoj przypadkow same nie wiedza czego chca wiec przynajmniej facet musi wiedziec czego chce Nie przyjdzie znajdzie wymowke olac Szkoda czasu na kobiete ktora nie wie czego chce poszukaj innej jest mnostwo kobiet z ktorymi najpozniej na 3 randce bedziesz mial fantastyczny sex bez takiego zwodzenia

Gość gość
Wilku czy ty uzywasz czasem mózgu ,czy tylko fujary????wszystko sprowadzasz do rzniecia,

O co ci chodzi babka robi go w konia zwodzi a jemu chodzi o to zeby sie z nia przespac wiec na co ma czekac??? A Ty co mu radzisz??? Ja nie lubie takich niezdecydowanych kobiet nudza mnie

Gość gość
Tylko, ze problem jest taki, że ona mnie zaintrygowała:)) a dziś znowu pouwodziła, napisała że idzie się wykąpać i przepadła, wypytałem o nią jednego wspólnego kumpla- mówi, że baba bez problemu owija sobie facetów wokół palca.

Gość gość
A widzisz,a on lubi..jak go robi w konia.,.

Gość gość
Jeszcze wyraziła zdziwienie i pretensje że ludzi o nia wypytuję.

do gość 2014.12.04 Wez sie ogarnij zachowujesz sie jak nastolatek nie ganiaj za nia a ona jak ma na ciebie ochote sama przyjdzie do Ciebie Na razie robisz wszystko zeby wyjsc na dupka przed nia Przepraszam ze tak ostro ci pisze ale kompletnie nie potrafisz postepowac z kobietami:(

Gość gość
ja Ci powiem, bo jak dla mnie to jest bardzo proste :) opcję są dwie. Pierwsza, mniej optymistyczna: bawi się Tobą, bo fajnie czasem z kimś popisać, dać się poadorować, napawać się czyjąś chucią, ale tak na prawdę jej się nie podobasz/ jesteś za cienki/ nie pasujesz jej do końca itd i nie chce z Tobą iść do łóżka. Opcja druga: chciałaby, ale boi się. Może przytyła po porodzie, może leczy chorobę weneryczną, może ma pryszcza na d***e, może jest ogólnie wstydliwa i ma stracha przed spotkaniem. Pomogłam?

Gość gość
a ja obstawiam pierwsza polowe opcji pierwszej - ze lubi by o nia zbiegac, moze nawet uzalezniona od adoracji mezczyzn, ba moze cos z tego jeszcze wyniknie (jakies wspolne wygniatanie poscieli) ale jesli nie poskromisz panny - pouzywa sobie i za jakis czas straci toba zainteresowanie. Wilk ma troche racji - czasami trzeba nas wprawic w oslupienie, konkretnie i bezposrednio. Dobra wiadomosc jest taka, ze laska z toba flirtuje a to oznacza ze jakis pierwiastek damsko meski zostal uaktywniony. Gdy kobieta zachowuje sie w sposob calkowicie neutralny i uwazny, czyli nie wykazuje chocby minimum kobiecosci to znaczy ze nawet nie rozpatruje cie jako mezczyzny wogole - nie pozwoli sobie nawet na flirt czy lekka kokieterie na ktorej moglaby sobie poostrzyc zabki. Ta zas przynajmniej flirtuje z pobudek egoistycznych ale widzi w tobie faceta. Moja rada: nie merdaj na jej widok ogonkiem ani nie padaj do jej stop. Powiedz jej bezczelnie i z podniesiona glowa ze masz ochote isc z nia do lozka. Moze zgrywac oburzona ale w srodku bedzie przechodzic goraczke - kobiety lubia myslec ze sa pozadane niczym boginie.

Gość gość
Przecież ja już jej nieraz dałem do zrozumienia o co chodzi i w ogóle- to jest tylko zwodzenie. Raz nie odpisuje przez kilka dni, potem sama znienacka zaczepia, a gdy jej odpisuję- to mi pisze, ze musi zaraz iść spać albo do wanny i wysyła pościelową piosenkę i tak w kółko. Niedawno była na moim osiedlu sama się pochwaliła, napisałem eska że może na kawkę by wpadła, to odpisała że zaraz wraca do domu bo jest zmęczona. Jesteśmy dorosli, oboje po przejściach.

Gość gość
Ja na Twoim miejscu nie bawilabym sie w kotka i myszke, ale poki jest miedzy Wami napiecie i i cos podniecajacego, wykorzystalabym to, pokazujac, ze teraz -w tym momencie TY decydujesz- bez gadania, bez umawiania, przejmij inicjatywe- przyjdz do niej, nie czekaj dlugo, zeby jej pokazac, ze przyszedles, wlasnie po to, by namietnie sie z nia obejsc. Lub cos w tym stylu zrob, wazne, by nie miala mozliwosci powiedziec "nie", a raczej, zeby nie chciala powiedziec "nie".!!!

Gość gość
Z nia się tak nie da. Przecież nie przyjdę do niej niespodziewanie do domu- bo mi drzwi nie otworzy ( tak napisała) , jak pisałem aby przyszła na kawę- to odpisała że zaraz jedzie do domu bo jest zmęczona, dziś napisała że bedzie w moich okolicach za kilka dni i tak ciągle. Zastanawiam się po co ona mnie zaczepia, skoro tak się zachowuje?

Gość gość
w takim razie, jedyne co przychodzi mi do glowy, to , że kreci ją jedynie taka zabawa sama w sobie, a nie Ty ja krecisz. Powiedzialabym, zebys "ochlodzil" te fliry, ale sadzac po jej zachowaniu, ona bedzie robila tak, zeby nie dac o sobie zapomniec, bedzie krecila, necila, zeby udowodnic nie wiadomo kom, ze okreci faceta wokol palca. Albo ma w tym jakis ukryty cel,albo poprostu leczy jakies kompleksy, (ktorych nie widac na pierwszy rzutoka). Ogolnie sadze, ze ona tak jeszcze bedzie Cie zwodzic.

Gość gość
Gamoń jesteś i tyle, dziewczyna wysyła ci s**t testy, a ty się na nie łapiesz. Co to jest s**t test to sobie wygoogluj. Ponieważ cię zna jako kolegę to masz od niej s**t test, w zależności jak go zaliczysz to będziesz dalej kolegą, albo kochankiem. Z twojego opisu wynika że raczej oblałeś jej s**t test, albo jesteś na bardzo dobrej drodze aby go oblać i z bzykania nici.

Gość gość
S H I T T E S T może nie wykropkuje